Ponturi fotbal Oxford vs Stavenage – League Two


Ponturi fotbal Oxford vs Stavenage – League Two

Oxford Utd vs Stavenage

Sursa foto: dailymail.co.uk

Oxford vs Stavenage se joaca vineri, incepand cu ora 17:00 si conteaza pentru etapa cu numarul 38 din League Two.

Gazdele suunt cu un picior in League One, tot ce trebuie sa faca este sa isi castige cel putin jocurile de pe teren propriu, deoarece momentan sunt pe locul secund cu 71 de puncte. Sase lungimi ii despart de locul patru, primul de sub linia celor care promoveaza direct, iar cu o victorie in aceasta seara mai mult ca sigur ca isi asigura calificarea.De altfel, moralul jucatorilor de la Oxford este unul foarte bun, deoarece vin dupa doua victorii consecutive, 4-0 cu Dagenham & Red si 3-0 in etapa precedenta, in fata celor de la Barnet. Totusi, in ultimele cinci jocuri disputate pe teren propriu, Kemar Roofe si colegii sai au obtinut doar doua victorii si in alte trei jocuri au fost invinsi.

Stavenage are un parcurs diametral opus fata de adversarii din aceasta intalnire, astfel ca sunt pe 22, cu 34 de puncte, la sapte puncte distanta de primul loc retrograbil. Jocul a fost pe masura pozitiei ocupate, asa se face ca au cinci infrangeri consecutive, interval in care au inscris doar doua goluri, in ultima partida, 2-3 cu Northampton. Teren strain nu a fost nici el pe placul jucatorilor de la Stavenage, care au izbutit sa adune 14 puncte, avand patru victorii in ultimele cinci intalniri. Ofensiva este una modesta, demna de o echipa de mijlocul clasamentului, reusind sa inscrie 44 de goluri, in schimb, defensiva lasa de dorit, fiind una dintre cele mai slabe, cu 63 de goluri incasate.

Cred ca problema invingatoarei este transata inca dinainte de a incepe si afirm acest lucru, deoarece Stavenage este intr-o evidenta scadere de forma. Intr-adevar, au inscris doua goluri in fata liderului, dar cred ca au venit pe fondul unei relexari a advesarilor, nu pe valoarea echipei. Pe de alta parte, un joc in deplasare este greu de gestionat cand tu nu reusesti sa castigi de atatea jocuri si intalnesti una dintre cele mai bune formatii ale League Two.

Pronostic Oxford vs Stavenage: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri, la o cota de 1.57 la NetBet

Pronostic cota mare Oxford vs Stavenage: Kemar Roofe inscrie oricand, la o cota de 2.35 la NetBet

Statistica luna martie: 30W-15L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

Oxford NetBet