Ponturi fotbal Otelul Galati vs Rapid – Liga a II-a


Ponturi fotbal Otelul Galati vs Rapid – Liga a II-a

Otelul Galati vs Rapid

Sursa foto: fanatik.ro

Maine, de la pra 18:00, Otelul Galati si Rapid se intalnesc in ultimul meci al penultimei etape din sezonul regulat al Liga a II-a. Un clasic duel de prima divizie, a ajuns sa fie o banala intalnire a ligii secunde.

Speram sa ne ridicam la nivelul adversarului si sa iesim la final cu capul sus din teren, mandri de tot ce am facut pentru Otelul Galati, a declarat antrenorul Stelina Bordieanu pentru siteul dunareabatrana.ro

Otelul Galati este ca si retrogradata, ocupand ultimul loc, cu 12 puncte si -28 la golaveraj. Gazdele au cel mai slab atac din divizie, cu 12 reusite, dar nu trebuie sa ne mire acest fapt, deoarece sunt la un pas de desfiintare, iar de etape bune, acestia joaca doar cu juniorii, media de meci din urma cu trei etape fiind de 18 ani. Sase jocuri au disputat cei de la Otelul in 2016, pierzandu-le pe toate, insa, au marcat intr-o singura etapa, in derby-ul regional cu Farul Constanta, cand au cedat cu 2-5. In ultima etapa, calaul ‘Otelarilor’ s-a numit Ceahlaul Piatra Neamt, echipa aflata pe penultimul loc si adversarul direct al acestora in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Asa cum anticipat si noi, Rapid a reusit sa csatige jocul sustinut la mijlocul acestei saptamani in compania celor de la SC Bacau, scor 5-1, mentinandu-se pe primul loc, cu 50 de puncte. De aceasta data, ‘Giulestenii’ pot profita de pasul gresit facut de principala urmaritoare si sa se distanteze la patru puncte, cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat. Daca evolutiile lor de pe teren propriu sunt foarte bune, pe teren strain pot spune acelasi lucru, nefiind invinsi de sapte jocuri, respectiv de la mijlocul lui lunii octombrie a anului trecut, reusind in acest interval sa castige cinci partide, iar pe alte doua sa le termine la egalitate.

Asa cum se prezinta Otelul la ora actuala imi vine greu sa cred ca poate bate si o echipa de liga a 3-a, dar maine, pe terenul lor vine liderul si cea mai In forma echipa. Nu incape indoiala ca oaspeti nu se pot impune, singura necunoscuta fiind cea a scorului, care eu cred ca poate capata proportii cel putin la fel de mari ca in partida cu SC Bacau.

Pronostic Otelul Galati vs Rapid: se marcheaza in ambele reprize

Statistica luna martie:41W-20L