Ponturi fotbal Olympiakos - Kerkyra – Super League


Scorul este singura necunoscuta

Sursa foto: thenationalherald.com

Luni, de la ora 19:30, pe “Georgios Karaiskakis Stadium” se joaca ultimul meci al rundei cu numarul 27, Olympiakos primeste replica celor de la Kerkyra.

Favorita certa a meciului, Olympiakos se pregateste intens de finalul de sezon, unde ar avea inca sanse de a lua titlul, dat fiind faptul ca ocupa locul al treilea, cu 54 de puncte, cu sase mai putine decat AEK Atena, diferenta care ar putea sa se mareasca, avand in vedere ca liderul este inca litigiu pentru un meci si ar putea lua cele trei puncte la masa verde. Din nefericire pentru campioana, in ultima runda nu a raspuns deloc bine, terminand la egalitate meciul de la Levadiakos, 1-1, drept pentru care si sanse s-au diminuat, iar acum abordeaza aceasta disputa usor ingandurata, deoarece urmeaza ultimele etape si pentru a lua un nou titlu nu depinde exclusiv de ea.

Kerkyra vine dupa trei meciuri terminate la egalitate, partide in care spectacolul a lipsit cu desavarsire, asa se poate explica de ce s-au dat doua goluri in tot acest interval. Pe de alta parte, in ultimele opt etape disputate de aceasta, in fiecare dintre meciuri s-au inscris cel mult doua goluri, indiferent de deznodamant. Aceasta este una dintre cauzele pentru care este foarte aproape de a retrograda, KErkyra se afla pe penultimul pozitie, ultima care asigura trimiterea in liga secunda, cu 21 de puncte, cinci mai putine decat Lamia, formatie fata de care are si un meci mai putin.

Diferenta urioasa de atitutine dintre cele doua echipe, o pune pe Olympiakos intr-o lumina net favorabila, deoarece in acest meci scorul trebuie sa fie principala necunoscuta. Una peste alta, fiind echipe cu aspiratii net diferite, ma astept sa vad un joc la discretia gazdelor, in care sa vedem goluri inscrise atat in prima, cat si in a doua repriza si toate sa apartina lui Olympiakos.

Pronostic Olympiakos – Kerkyra: peste 2,5 goluri

Cota 1.72 la Unibet

Pronostic cota mare Olympiakos – Kerkyra: peste 3,5 goluri

Cota 2.90 la Unibet

Statistica luna aprilie: 66W – 30L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Olympiakos – Kerkyra