Ponturi fotbal Oldham vs Chesterfield – League One


Ponturi fotbal Oldham vs Chesterfield – League One

Oldham vs Chesterfield

Sursa foto: derbyshiretimes.co.uk

Luni, de la ora 17:00, pe ‘Boundary Park’ din Oldham sunt asteptati sa vina cei de la Chesterfield. Duelul conteaza pentru etapa cu numarul 39 din League One si este foarte important pentru ambele formatii, deoarece sunt angrenate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Oldham a urcat o pozitie dupa jocul disputat sambata, ajugand pana pe 21, cu 38 de puncte si -14 la golaveraj. ‘The Latics’ au remizat, 0-0, pe terenul liderului, pastrand sanse reale pentru evitarea retrogradarii. Un singur punct ii desparte de Blackpool, prima echipa aflata deasupra liniei, dar urmeaza o deplasare foarte grea, la Barnsley.  Surprinzator pentru o echipa din partea inferioara, insa jocurile de pe ‘Boundary Park’ nu au fost foarte reusite, adunand doar 14 puncte, jumatate dintre ele venind dupa rezultatele obtinute in ultimele cinci etape, cand au bifat doua victorii, o remiza si doua infrangeri. Cu toate acestea, au primit gol in patru dintre aceste intalniri.

Chesterfield ramane pe locul 18, cu 43 de puncte, asta dupa ce a reusit doar o remiza in jocul cu Fleetwood, 0-0, fiind cea de-a treia partida incheiata la egalitate din ultimele cinci etape si a saptea din intreg sezonul.  Pentru o echipa care se afla in jumatatea inferioara, ofensiva este una foarte activa, reusind 48 de goluri, 20 dintre ele pe teren strain, unde au adunat 26 de puncte. Mai important este ca sunt neinvinsi de patru jocuri in deplasare, iar un nou rezultat pozitiv ii scapa de emotii cel putin pentru o etapa.

Echipe probabile:

Oldham(4-4-2): Coleman – Wilson – Wilson – Dieng – Holmes – Kelly – Winchester – Jones – Main – Holloway

Chesterfield(4-5-1): Lee – O Neil – Anderson – Hird – Talbot – Liddle – Banks – Dimaio – O’Shea – Novak – Ariyibi

Dupa 1-2 in tur, Chesterfield vrea revansa, iar rezultatele din utlimul timp sunt de partea lor, mai ales ca vor juca in deplasare, unde au dat un randament foarte bun in precedentele intalniri. Totusi, Oldham trebuie sa-si vanda scump pielea, deoarece o remiza nu-i ajuta foarte mult, in contextul in care locurile 20 si 22 au intalnire directa. Se preconizeaza o partida fara mult spectacol, unde golurile ar putea sa fie foarte putine din cauza mizei.

Pronostic Oldham vs Chesterfield: sub 2,5 goluri, la o cota de 1.64 la NetBet

Pronostic cota mare Oldham vs Chesterfield: sub 0,5 goluri in prima repriza, la o cota de 2.40 la NetBet

Statistica luna martie 41W-20L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

Oldham NetBet