Ponturi fotbal Odd – Lillestrom – Eliteserien


Odd a castigat ultimele patru meciuri de pe teren propriu

Sursa foto: varden.no

Luni, 23.10.2017, de la ora 20:00, are loc meciul dintre Odd si Lillestrom, duel din cadrul rundei cu numarul 26 din Eliteserien.

Eliteserien se apropie vertiginos de final, iar Odd se pare ca a ratat sansa de a participa in editia viitoare a cupelor europene, deoarece cu cinci etape inainte de final, aceasta se afla pe locul 8, cu 35 de puncte, avand -7 in dreptul golaverajului. Mai mult, in runda anterioara a suferit cel de-al zecelea esec stagional, dupa ce a pierdut cu 0-1 pe terenul celor de la Stromsgodset, intr-un meci in care nu a avut nici macar un sut periculos pe poarta adversarilor. Cu toate acestea, revenirea pe teren propriu se face in conditii bune, deoarece Odd acasa a reusit sa castige ultimele patru meciuri, partide in care si-a aratat defensiva de fier, ea fiind echipa cu cele mai putine goluri primite in disputele de pe propria arena.

Odd: ROssbach – Ruud – Hagen – Bergan – Grogaard – Hussain – Samuelsen – Berg – Broberg – Haugen – Rashani

Lillestrom are sezonul compromis, dar ea a reusit ca in etapa trecuta sa aiba alta soarta decat adversarul din acest duel. Aceasta a reusit sa profite de avantajul pe care I l-a oferit terenul propriu, pentru a se impune cu 1-0 pe propriul teren, gratie golului reusit de Kippe, cu doar un minut inainte de finalul partidei. Cu toate astea, ea se afla pe locul 11, cu 31 de puncte, dar are -5 in dreptul golaverajului. Faptul ca joaca pe teren propriu o pune intr-o oarecare dificultate, Lillestrom nereusind in aceasta postura sa castige de la inceputul lunii iunie, atunci cand se impunea cu 4-2 in fata celor de la Stabak.

Lillestrom: Origi – Haakenstad – Almundsen – Antonjievic – Rafn – Melgalvis – Ezeh – Mathew – Mikalsen – Tagbajumi – Knudtzon

Odd este clar o echipa de teren propriu, ceea ce ma face clar sa merg pe victoria echipei gazda, echipa pe care nu ar fi deloc surprinzator daca se impune fara sa primeasca gol.

Pronostic Odd – Lillestrom: gazdele castiga oricare dintre reprize

Cota 1.47 la Unibet

Pronostic cota mare Odd – Lillestrom: gazdele castiga

Cota 1.98 la Unibet

Statistica luna octombrie: 67W – 41L

Oferta pariuri online si cote Odd – Lillestrom