Ponturi fotbal Nurnberg – Bochum – Zweite Bundesliga


De 10 ani cauta Nurnberg un succes in fata celor de la Bochum

Sursa foto: ruhrnachrichten.de

Joi seara, de la 21:30, pe “Max Morlock Stadion” are loc ultimul duel al rundei cu numarul 7, acolo unde Nurnberg joaca impotriva celor de la Bochum.

Nurnberg are un complex in fata celor de la Bochum, echipa pe care nu a reusit sa o invinga de peste zece ani, dar acum are o sansa foarte buna, dat fiind faptul ca este favorita la casele de pariuri. Aceasta a reusit o victorie zdrobitoare in etapa anterioara, 6-1 cu Duisburg, drept pentru care  a urcat pe locul  6, cu 10 puncte. Surprinzator, dar patru dintre ele au venit in postura de echipa gazda, acolo unde a avut trei jocuri, reusind o victorie, o remiza, cat si o infrangere. Mai mult decat atat, capitolul la care a dominat autoritar a reprezentat numarul de cornere. In cele trei dispute avute pe “Max Morlock Stadion”, Nurnberg a avut mereu cel putin cu un corner mai mult decat adversarele intalnite.

VFL Bochum are rar perioade in care reuseste sa lege cel putin trei meciuri consecutive, astfel ca dupa doua victorii consecutive, aceasta a pierdut din nou in etapa anterioara. Dupa 1-2 cu Hendenheim, aceata a ajuns la trei infrangeri de-a lungul celor sase meciuri disputate pana in prezent. Una singura a venit in deplasare, iar faptul ca se afla pe locul 14, cu 7 puncte, se datoreaza intr-o mare parte meciurilor de pe teren strain, acolo unde si-a trecut in cont patru dintre ele. Defensiva clar reprezinta punctul vulnerabil al celor de la Bochum, in special cand are rol de echipa oaspete, ea primind cel putin un gol in fiecare dintre acele meciuri.

Nurnberg este una dintre echipele capabile sa faca surpriza atunci cand te astepti mai putin, dar avand in vedere ca a reusit un succes categoric in etapa anterioara, cred ca nu a fost deloc intamplator acel rezultat. Plini de incredere, jucatorii echipei gazda sunt clar peste Bochum, astfel, ma astept sa vad cel putin o repriza castigata de Nurnberg.

Pronostic Nurnberg – Bochum: gazdele castiga o repriza

Cota 1.55 la NetBet

Pronostic cota mare Nurnberg – Bochum: gazdele castiga

Cota 2.20 la NetBet

Statistica luna septembrie: 153W – 84L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Nurnberg – Bochum