Ponturi fotbal Novara vs Salernitana – Serie B


Ponturi fotbal Novara vs Salernitana – Serie B

Novara vs Salernitana

Sursa foto: corrieredellosport.it

Astazi, incepand cu ora 18:30, in penultimul meci al etapei cu numarul 34 din Serie B, se intalnesc Novara si Salernitana, doua echipe cu aspiratii si obiective diferite.

Novara trage la play-off si in acest moment este in obiectiv, deoarece se situeaza pe locul 5, cu 53 de puncte,  la doua peste locul 9, primul din afara play-off ului. Acestia au primit si o suspendare de doua puncte in urma unei decizii federale. Totusi, evolutia din ultimele doua etape a fost una stearsa, in care au reusit sa adune un singur punct, dupa ce au remizat in etapa trecuta, 0-0 pe terenul Bresciei, o alta contracandidata la primele opt locuri. Acestia vor evolua acum in fata propriilor suporteri, dar in ultimele cinci jocuri de pe ‘Stadio Silvio Piola’, jucatorii Novarei  au reusit doua victorii, o remiza si doua infrangeri. Ultimul insucces a venit chiar in cel mai recent joc al lor de pe teren propriu, cand cedau cu 1-2 in fata celor de la Bari, acelasi rezultat pe care l-au inregistrat si in fata celor de la Ternana.

Salernitana se afunda tot mai mult si de la etapa la etapa, se indreapta pe Serie C. Acum sunt pe 21, cu 31 de puncte, la cinci puncte de primul loc care ii trimite la barajul de retrogradare si opt de primul loc care ii scoate din zona rosie.Din pacate pentru ei, in ultima etapa au marcat de trei ori si nu a fost de ajuns pentru a lua cel putin un punct, astfel ca au pierdut cu 3-4 confruntarea cu Bari, ajungand la trei jocuri consecutive fara vitorie. In deplasare stau la fel de rau, avand doar 11 puncte  si -15 la golaveraj, insa, jocul lor din ultimele trei intalniri de pe teren strain au cunoscut o crestere semnificativa, obtinand o victori si doua remize in acest interval, marcand de fiecare data cel putin un gol.

Echipe probabile:

Novara(4-2-3-1): Da Costa – Faraoni – Troest – Mantovani – Dell’Orco – Casarini – Viola –Farago – Corazza – Gonzalez – Evacuo

Salernitana(4-4-2): Terracciano – Ceccarelli – Empereur – Bernardini – Rossi – Gatto – Pestrin – Bovo – Zito – Coda – Donnarumma

Gazdele sunt in cautarea celui de-al  17-lea succes din actuala stagiune si au sanse foarte mari sa il obtin, fiind motivati de proprii suporteri si de dorinta de revansa, deoarece in tur au pierdut cu 0-1. Totusi, Salernitana este doar o echipa foarte modesta, care din cand in cand face surprize, insa, foarte rar. Avand in vedere ca miza partidelor ramase pana la final ar putea sa fie de sase puncte, accentul se pune mai mlt pe defensiva, iar cea a Salernitane este una fragila, printre cele mai slabe din campionat.

Pronostic Novara vs Salernitana: gazdele castiga, la o cota de 1.55 la NetBet

Pronostic cota mare Novara vs Salernitana: handicap Novara, la o cota de 2.60 la NetBet

Statistica luna aprilie: 6W-2L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Novara vs Salernitana

Novara NetBet