Ponturi fotbal Norwich - Fulham – Championship


Londonezii sunt neinvinsi de trei luni in campionat

Sursa foto: eadp24.co.uk

Vineri, 30 martie, de la ora 17:00, pe “Carrow Road” avem unul dintre cele mai tari meciuri ale rundei cu numarul 39, Norwich primeste vizita lui Fulham.

Norwich nu mai are obiectiv, pana la finalul sezonului nu-i ramane decat sa-si imbunatateasca jocul, pentru a se face o echipa mai buna in editia viitoare de campionat. “Canarii” sunt cu moralul ridicat, in etapa anterioara au reusit sa castige cu 3-2 in fata celor de la Reading, profitand si atunci de avantajul terenului propriu. A fost succesul care a pus capat celor sapte meciuri la rand fara victorie, meciuri in care Norwich avea sase remiez si o infrangere. Totusi, ramane pe locul 13, cu 52 de puncte, avand -3 in dreptul golaverajului, reusind ca acasa sa piarda un singur joc din ultimele opt etape.

Fulham este echipa cu cel mai lung parcurs fara invincibilitate din aceasta editie de campionat, reusind sa evite infrangerea de peste trei luni si jumatate. Practic, londonezii n-au mai pierdut intr-un meci din campionat de pe 16 decembrie, intr-un 0-1 cu Sunderland. De atunci au trecut 16 etape, , meciuri in care a realizat 12 victorii si patru rezultate de egalitate. De asemenea, in runda anterioara a tinut pasul cu QPR, echipa in fata careia a evoluat acasa, insa a condus cu 2-0, fiind egalata pe final de meci, acela fiind si scorul final, ceea ce i-a permis sa urce pe locul al treilea, cu 69 de puncte.

Constienta de faptul ca sunt sanse foarte mici pentru a prinde echipele clasate pe primele doua locuri, Fulham are nevoie sa faca jocuri din ce in ce mai bune, pentru a se califica in playoff si de acolo sa atace promovarea, dat fiind faptul ca este principala favorita la revenirea in Premier League din postura de posibila participanta in playoff. Una peste alta, ma astept din nou la un meci cu goluri, in care Fulham sa fie cea care pleaca cu cel putin un punct de pe “Carrow Road”.

Pronostic Norwich – Fulham: oaspetii castiga o repriza

Cota 1.56 la Unibet

Pronostic cota mare Norwich – Fulham: oaspetii castiga

Cota 2.20 la Unibet

Statistica luna martie: 112W – 65L

Oferta pariuri online si cote Norwich – Fulham