Ponturi fotbal Northampton - Shrewsbury – League One


Shrewsbury poate trece din nou pe prima pozitie

Sursa foto: shropshirestar.com

Marti, de la ora 21:45, pe “Sixfields Stadium” avem duelul dintre Northampton si Shrewsbury, confruntare ce face parte din runda a 42-a.

League One este o competitie unde Northampton cu greu face fata, incepand de runde bune se afla pe locul 21, unul pe care daca il ocupa si la finalul sezonului, urmeaza sa mearga in League Two sau a patra liga valorica. Cu toate astea, dupa mai mai multe rezultate de egalitate, aceasta in runda anterioara nu s-a putut ridicat la nivelul dispute cu Rotherham si contrar faptului ca s-a prezentat pe teren propriu, a cedat cu 0-3. Ajuns la cinci meciuri consecutive fara succes, Northampton are oate motivele sa-si faca griji pentru revenirea pe “Sixfields Stadium”, locul unde in ultimele patru astfel de dispute a luat un singur punct in acest interval.

Shrewsbury este la polul opus atunci cand vine vorba de obiective si locul pe care il ocupa. Moralul este cat se poate de ridicat, reusind in ultimele trei etape sa termine de fiecare data invingatoare, iar faptul ca ocupa din nou locul al doilea, cu 74 de puncte, o aduce in postura de a-si recapata prima pozitie in eventualitatea obtinerii victoriei, avand in vedere faptul ca este la doua lungimi in spatele liderului, Blackburn, fata de care are si un meci mai putin. In runda anterioara a avut unmeci foarte greu, dar pana la urma s-a terminat cu bine, reusind sa treaca cu 2-1 de Scunthorpe, o alta formatie ce tinde sa prinda playoff ul.

Cele doua echipe ne-au obisnuit cu meciuri gandite bine tactic, insa pana intr-un punct, atunci cand exista prima modificare de scor si asta si-a pus serios amprenta de-a lungul sezonului, intr-un mod mai bun sau mai mai putin bun. In contextul de fata, ma astept ca Shrewsbury sa fie cea care trage mai tare si pe care la final de meci sa o vedem invingatoare, fiind intr-o forma mult mai buna si cu jucatori decisivi in fata portii.

Pronostic Northampton – Shrewsbury: X2 pauza / X2 final

Cota 1.47 la Betano

Pronostic cota mare Northampton – Shrewsbury: oaspetii castiga

Cota 2.22 la Betano

Statistica luna martie: 42W – 23L

Oferta pariuri online si cote Northampton – Shrewsbury