Ponturi fotbal Norrkoping – Rosenborg – Calificari Liga Campionilor


Ponturi fotbal Norrkoping – Rosenborg – Calificari Liga Campionilor

Norrkoping – Rosenborg

Sursa foto: football24.no

Miercuri, de la ora 20:15, Norrkoping primeste vizita celor de la Rosenborg, in mansa secunda a turului II preliminar din Liga  Campionilor. In tur a fost 3-1 pentru campioana Norvegiei.

Norrkoping merge aproape perfect in campionat,dar in ultima etapa de campionat a reusit doar un rezultat de egalitate, 3-3 cu Ostersunds, dupa ce a condus cu 2-1 si 3-2. Acest rezultat ar putea sa vina pe seama faptului ca Gustafsson s-a bazat in mare parte tot pe primul 11 folosit in meciul tur cu norvegienii de la Rosenborg. Atunci au pierdut cu 1-3, un scor corect, daca luam in considerare statistica si faptul ca Norrkoping a trimis un singur sut pe spatiul portii adverse si acela a fost gol. Marcatorul a fost Sebastian Andersson, unul dintre cei mai in forma jucatori ai echipei, iar datorita acestui gol, suedezii raman in carti pentru o calificare.

Rosenborg domina autoritar campionatul Norvegiei, fiind pe prima pozitie, la patru puncte distanta de principala urmaritoare, Odd, in ciuda faptulu ca la finalul acestei saptamani a reusit o remiza, 1-1 cu Aalesund. Totusi, elevii lui Kare Ingebrigtsen stau la adapostul rezultatului din tur, cand Eyjolfsson, Helland si de Lanlay au marcat cele trei goluri ale formatiei din Trondheim. Astfel, Rosenborg ramane neinvinsa din prima jumatate a lunii martie, cand cedat cu 0-1 in chiar prima etapa din Tippeligaen si tot de atunci dateaza si ultima lor infrangere de ep teren strain.

Dupa evolutia din prima mansa, Norrkoping nu cred ca are vreo sansa la calificare, cu toate este tinuta in viata de golul marcat pe teren strain, iar o victorie cu 2-0 le-ar asigura calificarea. Totusi, sa trimiti un sut pe poarta adversarului timp de 90 de minute denota o oarecare limita. Pe de alta parte,  cele doua marcheaza destul de des cand evolueaza pe teren propriu, de aceea ma astept ca gazdele sa inscrie, la fel si de la oaspeti, care sunt specialisti in a se califica in grupele competitiilor europene.

Pronostic Norrkoping – Rosenborg: peste 2,5 goluri, la o cota de 1.52 la NetBet

Pronostic cota mare Norrkoping – Rosenborg: scor corect 2-1, la o cota de 9.00 la NetBet

Statistica luna iulie: 82W – 55L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

NetBet Norr