Ponturi fotbal Newport - Morecambe – League Two


Spectacolul defineste cel mai bine un meci intre Newport si Morecambe

Sursa foto: walesonline.co.uk

Marti, de la ora 21:45, avem meci restanta din etapa cu numarul 27 din League Two, acolo unde Newport intalneste Morecambe.

Newport este una dintre echipele aspirante la locurile de podium, fiind propulsata mult de forma de moment, ocupand locul 9, cu 45 d epuncte, cu doua lungimi mai putine fata de realizarea propriului obiectiv. In runda anterioara,  Arnond si Demetriou au inscris cele doua goluri prin care Newport s-a impus cu 2-1 in fata celor de la Crawley Town, tot intr-un duel jucat acasa. A fost a cincea partida consecutiva fara esec si a treia victorie la rand, dar trebuie sa punctam faptul ca s-au dat goluri de ambele parti in toate aceste jocuri. De asemenea, Newport acasa s-a prezentat excelent, fiind una dintre echipele care pierd cel mai rar, ceea ce explica de ce de cinci asemenea dispute este fara esec, avand trei victorii si doua remize.

Morecambe are amintiri placute din deplasarile d ela Newport, drept pentru care nu a pierdut niciodata, dar acum este intr-o evidenta scadre de forma, ea pierzand din nou in etapa anterioara, 0-1 in deplasarea de la Luton. Mai mult decat atat, aceasta ocupa locul 19, cu 29 de puncte, avand -11 in dreptul golaverajului. Asa cum era de asteptat, Morecambe are mari probleme in deplasare, acolo unde a castigat un singur joc din ultimele sase avute, dar nu trebuie deloc sa ne surprinda acest parcurs, dat fiind faptul ca pe teren strain, Morecambe are doua victorii din 14 astfel de jocuri.

Greu de spus care dintre ele este echipa mai buna, cu toate ca sunt despartite in clasament de pozitii bune, insa, MOrecambe nu a pierdut niciodata la Newport. Una peste alta sunt echipa care nu se inchid si asta s-a vazut cel mai bine din ultimele rezultate, ceea ce pentru este suficient sa pot cred ca putem avea din nou parte de cel putin cate o reusita in fiecare dintre reprize.

Pronostic Newport – Morecambe: se marcheaza in ambele reprize

Cota 1.74 la Unibet

Pronostic cota mare Newport – Morecambe: peste 3,5 goluri

Cota 3.45 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 109W – 56L

Oferta pariuri online si cote Newport – Morecambe