Ponturi fotbal Morecambe - Colchester – League Two


Colchester a luat un punct in ultimele patru etape

Sursa foto: eadt.co.uk

Marti seara, 20 martie, de la ora 21:45, pe “Globe Arena” se joaca restanta dintre Morecambe si Colchester, duel din runda a 36-a din League Two.

Morecambe este cu moralul ridicat dupa succesul pe care l-a obtinut la finalul saptamanii anterioare, atunci cand a profitat din nou de faptul ca a jucat acasa, dispunand cu 2-1 de Exeter, gratie golurilor inscrise de Lavelle si Rose. A fost cea de-a noua victorie din acest sezon, reusind sa o duca cateva locuri mai sus, acum aflandu-se pe treapta a 18-a, cu 39 de puncte, cu toate ca are -10 in dreptul golaverajului.  De asemenea, sase dintre aceste reusite au venit pe terenul propriu, locul unde pana in prezent si-a trecut in cont 22 de puncte dintr-un total de 51 maxim posibile, contrar faptului ca este una dintre cele mai slabe marcatoare in aceste dueluri, de pe “Globe Arena”.

Colchester este inr-o situatie mult mai buna si cu putin noroc si cu o revenire la nivelul care a consacrat-o in tur, ar putea sa revina in lupta pentru playoff. In prezent se afla pe locul 13, cu 51 de puncte, insa are noua lungimi de recuperat fata de echipa de pe locul sapte, ultimul ce-i asigura indeplinirea acestui obiectiv. Problema ei este faptul ca in ultimele patru confruntari a luat un singur punct, dupa un 1-1 cu Mansfield, tot intr-un meci jucat in deplasare. Pe de alta parte, pe langa faptul ca in toate aceste meciuri s-au dat cel mult doua goluri, de fiecare data cand a pierdut in cele patru dispute, s-a intamplat sa fie cu 0-1, scor inregistrat si cu Yeovil, la finalul saptamanii anterioare.

Aflata intr-o situatia dificila, Colchester are multe de tras, fiind din nou echipa vizitaoare, acolo unde cu greu a dat randament. Pe de alta parte, Morecambe este o formatie care stie sa fructifice ocaziile de gol avute, drept pentru care a marcat in patru din ultimele cinci dispute. Una peste alta cred ca ritmul o sa fie dictat de oaspeti, care pun foarte mult accentul pe defensiva, ceea ce ma astept sa se intample din nou, iar pana la fluierul de final sa nu avem multe reusite.

Pronostic Morecambe – Colchester: sub 2,5 goluri

Cota 1.70 la Betano

Pronostic cota mare Morecambe – Colchester: egalitate

Cota 3.25 la Betano

Statistica luna martie: 42W -23L

Oferta pariuri online si cote Morecambe – Colchester