Ponturi fotbal Montreal vs Columbus Crew – MLS


Ponturi fotbal Montreal vs Columbus Crew – MLS

Montreal vs Columbus Crew

Sursa foto: cbc.ca

Astazi, de la ora 23:00, Montreal si Columbus Crew se vor duela intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 5 din campionatul nord american de fotbal.

Montreal ete pe locul 3 dupa patru etape, cu sase puncte si un golaveraj usor pozitiv, +1. Dupa un inceput cum nu se putea mai bine, doua victorii din tot atatea etape, in precedentele doua intalniri au fost invinsi de FC Dallas (0-2) si Seattle Sounders (0-1).Spre deosebire de anumite echipe, care au in componenta jucatori ce au facut cariera importanta in Europa, acestia nu au asa ceva, dar cu toate acestea au termnat pe locul 3 in sezonul anterior, ajungand pana in faza sferturilor de finala ale play-off ului. Un moral ridicat atunci cand evolueaza pe teren propriu, cum o sa se intample si acum, deoarece aici au castigat singurul meci disputat in fata fanilor, cu scorul de 3-0, iar victima lor s-a numit New York RB.

De partea cealalta, Columbus Crew este echipa care a terminat pe locul secund in sezonul anterior, ajungand pana in finala play-off ului Conferintei de Est, din care fac parte, asta dupa ce au trecut chiar de Montreal, apoi de New York RB. In actualul sezon au inceput foarte slab, doar doua puncte dupa patru jocuri, obtinute chiar in ultimele doua intalniri, ocupand ultimul loc in clsament. Totusi, daca punem la socoteala si acest meci, Columbus are patru deplasari din cinci partide, aici reusind sa adune singurele puncte de pana acum.

Avand in vedere ultimele intalniri directe din 2015, care au fost patru la numar, cele doua propun un joc cat se poate de spectaculos, in conditiile in care toate cele patru partide s-au terminat cu fix trei goluri. Fiind inceput de campionat, iar forma de moment sufera putin, cred ca este foarte probabil sa asistam iarasi la cel putin doua modificari de scor, iar daca se intampla asa, cred ca in primele 45 de minute putem vedea cel putin un gol.

Pronostic Montreal vs Columbus Crew: peste 0,5 goluri in prima repriza, la o cota de 1.38 la NetBet

Pronostic cota mare Montreal vs Columbus Crew: peste 3,5 goluri, la o cota de 2.95 la NetBet

Statistica luna aprilie: 23W-16L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Montreal vs Columbus Crew

Montreal NetBet