Meciul Zilei - Monchengladbach - Hoffenheim - Raul Dezmirean


Monchengladbach are foarte multe absente

Cu incepere de la ora 16:30, Monchengladbach primeste vizita celor de la Hoffenheim intr-un meci care conteaza pentru runda cu numarul 27 din Bundesliga.

B. MonchengladbachMonchengladbach este pe locul 9 in Bundesliga, cu doar 35 puncte dupa 26 meciuri, dar problema in acest sezon este faptul ca echipa are foarte multi jucatori indisponibili din cauza accidentarilor si antrenorul echipei trebuie mereu sa gaseasca solutii noi. In ultimele 7 meciuri din Bundesliga, Monchengladbach are doar 1 singura victorie si un rezultat de egalitate. De asemenea in 5 din ultimele 7 meciuri nu a reusit sa inscrie gol, iar pentru acest lucru consider ca vor avea un meci foarte dificil cu Hoffenheim. In ultima etapa au pierdut 0-2 pe terenul celor de la Bayer Leverkusen, iar golul echipei a fost dezastruos. Pe langa accidentatii de baza pe care i-a avut, au aparut zvonuri ca nu vor evolua maine nici Vestergard si Kramer.

HoffenheimHoffenheim este pe locul 7 in Bundesliga, la 2 puncte in spatele celor de la Leipzig. In ultimele 2 meciuri din Bundesliga, Hoffenheim a reusit sa castige fiecare meci fara sa primeasca gol, iar acest lucru ofera un moral foarte bun in cadrul clubului. Au castigat cu 0-2 pe terenul celor de la Augsburg dupa ce au reusit sa domine meciul cap-coada, iar apoi au castigat cu 3-0 pe propriul teren impotriva celor de la Wolfsburg. Echipa lui Nagelsmann si-a ridicat nivelul de joc, iar acest lucru il demonstreaza ultimele 2 meciuri din Bundesliga care sunt punct de referinta pentru analiza mea. Atunci cand o echipa reuseste sa domine 2 meciuri la rand in Bundesliga si nu primeste gol, este foarte clar faptul ca antrenorul echipei a reusit sa schimbe ceva in bine.

Mochengladbach – Hoffenheim: Head-to-Head

28.10.17 BUN Hoffenheim B. Monchengladbach 1 : 3
15.07.17 TC B. Monchengladbach Hoffenheim 0 : 1
(0 : 0)
15.04.17 BUN Hoffenheim B. Monchengladbach 5 : 3
26.11.16 BUN B. Monchengladbach Hoffenheim 1 : 1

 

Mochengladbach – Hoffenheim: Concluzie

Avand in vedere faptul ca echipa gazda are foarte multe absente si se zvoneste faptul ca inca 2 titulari pot lipsii in acest meci, consider ca Hoffenheim porneste cu prima sansa. De asemenea forma buna prin care trece echipa lui Nagelsmann recomanda un pariu pe ei. Acestea fiind spuse, pariul meu este putin mai jos.

Pronostic Mochengladbach – Hoffenheim: Egal sau victorie Hoffenheim

Cota 1.49 la Unibet

Cote online pentru meciul Mochengladbach – Hoffenheim