Ponturi fotbal Mirandes vs La Coruna – Copa del Rey


Ponturi fotbal Mirandes vs La Coruna – Copa del Rey

Mirandes vs La Coruna

Copa del Rey este pe cale sa isi afle participantele din sferturi, iar partida Mirandes vs La Coruna da una dintre acestea. Cele doua combatante nu sunt la prima intalnire, fiind adversare si in sezonul  2013-2014, anul cand La Coruna a revenit in prima liga din Spania.

Mirandes a intrat cu dreptul in noul an, castigand la Cordoba, scor 2-1, reusind astfel sa vina la doua puncte de play-off. Calificata tocmai In optimile Cupei Regelui, formatia gazda a dispus de adversare mai bine cotate, eliminandu-le pe Osasuna, Oviedo si in saisprezecimi pe Malaga, pe care a invins-o in dubla mansa. Partea interesanta este ca Mirandes a fost invinsa de Osasuna , in turul secund, dar gazdele de astazi au constestat dreptul de joc al unui adversar, obtinand astfel victoria la masa verde.

Deportivo la Coruna  a pierdut etapa trecuta, 1-2 cu Villarreal, intrerupandu-si seria de opt partide fara infrangere, care a dus echipa lui Sanchez pana pe sapte, in Primera.  Spre deosebire de  campionat, unde Deportivo are un sezon remarcabil, in cupa s-au chinuit cu Llagostera, reusind sa se califice in urma unei duble manse, castigate cu 3-2. Victor Sanchez are obisnuinta sa schimbe echipa in aceasta competitie, iar din presa de specialitate, aflam ca Deportivo ar putea sa alinieze o garnitura in care sa regasim unul sau doi jucatori, ce au evoluat si in ultima etapa de campionat

Echipe probabile:

Mirandes(3-4-3): Fernandez – Galan – Ortiz – Corral – Moreno – Lazaro – Velez – Provencio – Sangalli – Prats – Cantero

Deportivo La Coruna(4-1-4-1): Fernandez – Pablo – Lopo – Rober – Garcia – Dominguez – Cardoso – Medunjamin – Monsquera – Alberto – Rodriguez

Se anunta un meci interesant, intre doua formatii care si-au depasit parcursul din editia trecuta a Cupei Spaniei. Faptul ca Mirandes ar putea sa intalneasca echipe de top, daca se califica mai departe,  face ca aceasta prima mansa sa fie mult mai echilibrata. Un rezultat de egalitate ar fi mai mult decat convenabil pentru ambele competitoare.

Pronostic fotbal Mirandes vs La Coruna:  nu marcheaza ambele, la o cota de 1,74 la NetBet

Pronostic fotbal cota mare Mirandes vs La Coruna:  egalitate, la o cota de 3,10 la NetBet

Oferta pariuri online si cote Mirandes vs La Coruna

Deportivo