Ponturi fotbal Milwall vs Port Vale – League One


Ponturi fotbal Milwall vs Port Vale – League One

Milwall vs Port Vale

Duminica, de la ora 17:00, Milwall vs Port Vale este epilogul etapei cu numarul 27 din League One sau cea de-a treia liga din Anglia.

“Leii” din sud-estul Londrei ataca locurile de play-off, dar pentru asta au nevoie de o victorie in partida de duminica. Pe locul 8, cu 37 de puncte, la trei lungimi in spatele ultimului loc care le permite sa prinda play-off ul, Milwall a reusit sa impuna in ultima etapa, cu scorul de 2-1, impotriva celor de la Oldham. A fost al doilea succes din ultimele sase etape. De altfel, ambele au fost pe teren strain, acolo unde Williams & Co. stau mai bine, spre deosebire de disputele de pe “The Den”. In fata propriilor suporteri au strans 16 puncte, dar ultimele doua confruntari au fost pierdute in fata locurilor doi, respectiv trei. Au primit patru goluri, nereusind sa inscrie, fapt pentru care au un golaveraj negativ, -3.

Port Vale este o echipa modesta a League One, iar acest lucru se vede si in pozitia ocupata in prezent. Pe locul 10, cu 36 de puncte, “The Vale” este una dintre cele mai bune combatante de pe teren propriu, unde au obtinut 25 de puncte. Datorita celor doua victorii consecutive obtinute, au intrat timid in cursa pentru ultimul loc care ii permita sa ajunga in play-off, diferenta fiind foarte mica, patru puncte. Cat despre duelurile de pe teren strain, acestia au reusit sa puna capat seriei de trei infrangeri consecutive si s-au impus  in ultima intalnire, 1-0, pe terenul lui Blackpool. Daca in golaverajul general sunt intr-o usoara crestere, +2, in ceea ce priveste deplasarile, handicapul este de -7.

Intr-adevar, Milwall este echipa mai buna in acest duel, cea care si-a fixat un obiectiv precis, iar scorul din tur o ajuta foarte mult, deoarece s-a impus cu 2-0. Port Vale este o echipa incomoda, care e capabila sa se apere foarte bine pe final, de aceea cred ca soarta partidei s-ar putea decide in prima repriza.

Pronostic  Milwall vs Port Vale: Milwall inscrie in prima repriza, la o cota de 1,76 la NetBet

Pronostic cota mare Milwall vs Port Vale: Millwall inscrie in ambele reprize, la o cota de 3,00 la NetBet

Statistica luna ianuarie: 22W-2D-6L

Oferta pariuri online si cote Milwall vs Port Vale

Milwallnetbet