Ponturi fotbal Milton KD vs Northampton – FA Cup


Ponturi fotbal Milton KD vs Northampton – FA Cup

Milton KD vs Northampton

Milton si Northampton isi disputa locul in saisprezecimile FA Cup, marti, de la ora 21:45, pe “Stadium:mk”.  Aceasta intalnire este o rejucare, deoarece in prima partida, scorul a fost de 2-2.

MK Dons disputa a treia partida consecutiva pe teren propriu, dar de aceasta data intr-o competitie eliminatorie, nu in campionat. In partida tur, acestia au condus timp de 45 de minute, printr-un autogol , dar dupa reluarea jocului, adversarii au revenit si in decurs de 10 minute au intors soarta partidei. Elevii lui Karl Robinson s-au vazut pusi in postura ingrata de a alerga dupa egalare, pe care au reusit-o tarziu, in minutul 82, gratie rezervei Nicky Maynard. Data fiind situatia din clasament, cred ca Milton ar prefera mai mult sa se concentreze pe Championship, dar nu vor refuza o intalnire cu Chelsea, daca se vor califica.

In tabara celor de la Northampton este liniste, deoarece echipa merge foarte bine in campionat, are opt victorii in ultimele zece intalniri si ocupa un merituos loc secund, cu sanse foarte mari de a se califica direct, avand in vedere ca diferenta dintre locul ocupat si locul trei este de sapte puncte. Pentru a ajunge in aceasta faza a FA Cup, au fost nevoiti sa dispute doua jocuri,  In primul tur, victime au fost jucatorii de la Coventry, pe care au reusit sa-i depaseasca cu 2-1, iar in turul anterior, au dispus de Nortwich Victoria, cu 3-2, gratie a trei reusite in patru minute.

Referindu-ne strict la evolutia celor doua in campionat, pot spune ca Northampton este avantajata, dar daca ne gandim ca se intalnesc doua echipe din esaloanele diferite, una din a doua liga si alta din a patra, balanta se echilibreaza. Cred ca echipa mai avantajata este cea vizitatoare, deoarece a ajuns pana aici, tot ceea ce i se intampla bun, reprezinta un bonus. De altfel, presiunea este pe echipa lui Karl Robinson, care evolueaza in fata propriilor suporteri.

Pronostic Milton KD vs Northampton: ambele echipe inscriu, la o cota de 1,74 la NetBet

Pronostic cota mare Milton KD vs Northampton: se inscrie intre minutele 16-30, la cota de 2,80 la NetBet

Statistica luna ianuarie: 29W-2D-9L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

MiltonNetBet