Ponturi fotbal Midtjylland – Vaduz – Calificari Europa League


Ponturi fotbal Midtjylland – Vaduz – Calificari Europa League

Midtjylland – Vaduz

Sursa foto: fcvaduz.li

Joi, de la ora 19;30, Midtjylland primeste vizita celor de la Vaduz in prima mansa a turului II preliminar din Europa League.

Midtjylland a terminat pe locul al treilea la finalul sezonului in Super Liga daneza si deja a devenit o echipa de top a Danemarcei, cu toate ca are 17 ani de existenta. In acest interval si-au adaugat si un titlu de campion, obtinut in sezonul 2014/15, dar si patru cupe.Infiintata la inceputul anilor 2000, Midtjylland a devenit o prezenta aproape constanta a cupelor europene, iar in editia trecuta a Europa League au reusit si cea mai buna performanta pe plan european, intrand in grupe, acolo de unde a reusit sa se califice de pe locul al doilea, cu toate ca a avut adversari grei, precum Napoli, Club Brugge sau Legia Varsovia. In optimi au dat peste Mancheter United, in fata caruia s-a inclinat cu 3-6 la general . Actualul sezon de Europa League l-au inceput dinprimul tur preliminar, unde au dat peste Suduva, o echipa din Lituania, dar diferenta de valoare s-a vazut, impunandu-se cu 2-0 la general, dupa o dubla victorie cu 1-0.

Vaduz este o echipa din Liechtenstein, dar care evolueaza in prima liga a Elvetiei. Sezonul trecut s-au clasat pe locul 8, cel mai bun din istoria sa, de la prima participare in campionatele din “Tara Cantoanelor”. Totusi, Vaduz participa in Cupa Liechtensteinului, iar faptul ca o castiga an de an inca din 1998, le ofera posibilitatea sa participe in Europa League.De altfel, sezoul anterior le-a oferit cel mai lung parcurs de pana acum, reusind sa ajunga turul al treilea preliminar, acolo, unde, s-au duelat cu Thun, o alta echipa din Super League, dar faptul ca Vaduz evolueaza sub steagul Liechtensteinului a permis acest lucru. In sezonul actuala au intrat in cursa inca din primul tur, unde au trecut lejer de macedonenii de la Sileks, pe care i-au invins cu 5-2 la general.

DIferenta de valoare este in favoarea echipei daneze,dar cu toate acestea, Vaduz este capabila de un rezultat surpriza. Trebuie consemnat faptul ca adversarii intalniti de Vaduz in ultimele participari din Europa League au fost extrem de modesti, poate, Hapoel Tel Aviv in sezonul 2011/2012 sa fie un nume recunoscut la nivel continental. In aceste conditii, nu vad cum Midtjylland nu ar putea lua o optiune serioasa in vederea calificari, obtinand o victorie care sa le ofere o oarecare lejeritate in abordarea meciului din Liechtenstein.

Pronostic Midtjylland – Vaduz: gazdele castiga, la o cota de 1.46 la NetBet

Pronostic cota mare Midtjylland – Vaduz: peste 3,5 goluri, la o cota de 3.35 la NetBet

Statistica luna iulie: 46W-31L

Oferta pariuri online si cote Midtjylland – Vaduz

NetBet Vaduz