Ponturi fotbal Middlesbrough - Wolves – Championship


Middlesbrouh nu-si permite un nou esec in duelurile cu Wolves

Sursa foto: birminghammail.co.uk

Vineri, de la ora 19:30, pe “Riverside Stadium” are loc derby-ul rundei cu numarul 39, Middlesbrough primeste vizita celor de la Wolves.

Middlesbrough este o echipa care indiferent de lotul pe care il are, are ca principal obiectiv revenirea pe prima scena a fotbalului din Anglia. “Alb-rosii” au dat o replica buna si in aceasta stagiune, unde au reusit ca pana acum sa ajunga pe locul 6, cu 62 de puncte, iar daca lucrurile se vor mentine cel putin la fel, va participa in playoff. In etapa anterioara, aceasta a reusit sa profite bine de golul lui Traore, care a adus un punct dupa acel 1-1 cu Brentford, o alta echipa decenta a campionatul secund englez.  Pe de alta parte, revenirea pe “Riverside Stadium” se face in conditii excelente, Boro avand patru jocuri consecutive castige, in care a fost nevoita sa inscrie cel putin doua goluri.

Wolves nu are nevoie de alte comentarii, ea fiind echipa care a mers excelent in acest campionat si chiar daca nu dispune de cel mai bun lot, conduce Championship de runde bune. “Lupii” au reusit ca in ultimele doua etape sa obtina doua victorii la scor, 3-0 cu Reading si 3-1 cu Burton, insa de fiecare data au evoluat pe terenul propriu, ceea ce le-a permis sa ramana pe primul loc, cu 82 de puncte si cel mai probabil este una dintre cele doua echipe deja cu un picior in Premier League. Contrar faptului ca a pierdut doua din ultimele trei deplasari, Wolves ramane pe primul loc si intr-un clasament al acestor jocuri, de-a lungul timpului trecandu-si in cont 37 de puncte, ceea ce nu trebuie sa ne mire, avand in vedere ca are o medie mai mica de un gol per meci.

Avand in vedere ca sunt doua echipe care lupta pentru obiective diferite, am toate motivele sa cred ca este foarte important pentru Boro sa nu primeasca gol, deoarece asta s-a intamplat in cinci din ultimele sase etape, meciuri in care ea nu a pierdut. Wolves este o echipa de alta factura, tocmai din acest motiv cred ca o sa avem un meci asemanator cu cel din tur, cand s-a dat un singur gol.

Pronostic Middlesbrough – Wolves: sub 2,5 goluri

Cota 1.57 la Unibet

Pronostic cota mare Middlesbrough – Wolves: sub 1,5 goluri

Cota 2.85 la Unibet

Statistica luna martie: 112W – 65L

Oferta pentru pariurile online la Unibet