Ponturi Fotbal - Lyon - CSKA Moscova - Europa League


Mizam pe un meci echilibrat si inchis

De la ora 22:05, Lyon si CSKA Moscova joaca meciul retur din competitia Europa League. In meciul tur, Lyon a castigat cu 0-1 pe terenul rusilor.

LyonLyon este pe locul 4 in Ligue 1 si a iesit complet din lupta pentru locul 2. Echipa lui Bruno Genesio joaca un fotbal foarte bun, dar golurile lipsesc de pe tabela Lyonezilor. Ineficienta in atac a jucatorilor care fac faza ofensiva i-a costat o eliminare din Cupa Frantei si probabil locul 3 care duce in Uefa Champions League, drept urmare este obligatorie calificarea mai departe in Europa League pentru a spera la castigarea trofeului, altfel UCL pare destul de departe. In ultima etapa din campionat, Lyon a castigat pe propriul teren cu 1-0 impotriva celor de la Caen, iar golul a fost marcat de Traore. Ultimele 6 meciuri oficiale ale celor de la Lyon s-au incheiat cu maxim 2 goluri pe tabela. Nabil Fekir absenteaza pentru acest meci. Fekir impreuna cu Mariano Diaz au 32 goluri marcate in acest sezon, iar de cand Fekir lipseste, jocul pe faza ofensiva a trupei lui Genesio are de suferit.

CSKA MoscowCSKA Moscova este pe locul 3 in prima liga din Rusia si incearca sa o ajunga pe Lokomotiv Moscova care este la 8 puncte peste ea in clasament. Echipa lui Goncharenko a reusit sa castige ultima etapa din campionat cu 0-3 pe terenul celor de la Akhmat Grozny, iar golurile victoriei au fost marcate de Golovin, Vitinho si Ignasevich. Acesta a fost primul meci dupa 5 jocuri la rand in care meciurile celor de la CSKA s-au incheiat cu maxim 1 gol pe tabela de marcaj. In meciul tur de pe propriul teren impotriva celor de la Lyon, echipa lui Goncharenko s-a tinut aproape de francezi, dar terenul prost si nesansa au facut ca ei sa nu fructifice cateva ocazii bune de gol. Antrenorul echipei a folosit un sistem 5-3-2 la meciul tur, iar acum este de asteptat sa foloseasca un sistem 3-1-4-2 precum se intample deseori impotriva echipelor din campionatul Rusiei. Jucatorii Fernandes si Vasin sunt absenti pentru acest meci.

 

Lyon – CSKA Moscova: Concluzie

Avand in vedere ca lipseste Fekir, unul dintre oamenii de baza al echipei pe faza de atac, consider ca Lyon este mult mai fragila atunci cand porneste actiunile ofenive. De asemenea, ultimele 6 jocuri au fost cu putine goluri, drept urmare ma astept ca acelasi lucru sa se intample si astazi. Cel mai important lucru pentru francezi este sa nu primeasca gol impotriva unei echipa care atunci cand marcheaza, se poate inchide foarte bine. In mansa tur a fost 1-0 pentru Lyon si nici una dintre echipe nu cred ca va ataca din primele minute.

Pronostic Lyon – CSKA Moscova: Sub 2.5 goluri

Cota 1.71 la Unibet

Pronostic secundar Lyon – CSKA Moscova: Egalitate la pauza

Cota 2.12 la Unibet

Cote online pentru meciul Lyon – CSKA Moscova