Ponturi fotbal Lokomotiv Moscova – Krasnodar – Premier League


Krasnodar a pierdut la 0 ultimele trei meciuri din Premier League

Sursa foto: zimbio.com

Luni seara, de la ora 19:30, pe “Lokomotiv Stadium” se joaca Lokomotiv Moscova – Krasnodar, epilogul etapei cu numarul 14 din Premier League.

Lokomotiv Moscova are prima sansa in aceasta partida, prin prisma faptului ca joaca pe teren propriu, acolo unde este echipa cea mai buna din Premier League, reusind pana acum sa-si treaca in cont 15 puncte din 21 maxim posibile. De asemenea, echipa din capitala Rusiei se afla pe locul al doilea, cu 26 de puncte, cu trei mai putine decat Zenit, echipa pe care o poate egala, dar pentru a face acest lucru este obligata sa castige meciul din aceasta etapa. Pe de alta parte, Lokomotiv si-a aratat oarecum limitele, iar in runda anterioara a suferit al treilea esec stagional, 0-1 cu Ufa, intr-un meci sustinut pe teren strain.

Lokomotiv Moscova: Guilherme – Ignatiev – Pejcinovic – Kverkvelia – Denisov – Tarasov – Denisov – Farfan – Miranchuk – Fernandes – Eder

Krasnodar spera sa puna capat seriei de trei infrangeri consecutive din campionat, partide in care de fiecare data a pierdut fara sa reuseasca sa conteze pe tabela. Astfel, “alb-verzii” nu au putut tine pasul cu TSKA Moscova, in ultimul duel din campionat, drept pentru care au suferit al patrulea esec din campionat, 0-1 cu TSKA Moscova, diferenta fiind facuta la o faza fixa. In urma acestei serii mai slabe, Krasnodar a cazut pe locul 6, imediat sub locurile ce asigura prezenta in cadrul editiei viitoare a cupelor europene, cu 21 de puncte, dar o victorie, o propulseaza pana pe locul 4, deoarece diferenta dintre ea si acel loc este de o lungime.

Krasnodar: Sinitayn – Shishikin – Gritsaenko – Granqvist – Petrov – Gaziinskyi – Kabore – Wanderson – Mamaev – Claesson – Smolov

Un duel intre Lokomotiv si Krasnodar s-a lasat in ultimele cinci confruntari cu victoria uneia dintre ele, si in patru dintre intalniri, tabela a aratat 2-1, indiferent de deznodamantul partidei. Avand in vedere ca au aratat ca exista potential, ma astept la cel putin doua reusite in meci, dar in prim-plan sa fie Lokomotiv, echipa motivata sa egaleze liderul Premier League.

Pronostic Lokomotiv Moscova – Krasnodar: peste 1,5 goluri

Cota 1.41la Unibet

Pronostic cota mare Lokomotiv Moscova – Krasnodar: peste 2,5 goluri

Cota 2.35 la Unibet

Statistica luna octombrie: 67W – 41L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Lokomotiv Moscova – Krasnodar