Ponturi fotbal Lillestrom - Start – Eliteserien


Lillestrom inca alearga dupa prima victorie din Eliteserien

Sursa foto: goal.com

Luni ne pregatim sa incheiem etapa cu numarul 4 din Eliteserien, de la ora 20:00, Lillestrom o intalneste pe Start, in epilogul rundei.

Lillestrom porneste drept favorita la agentiile de pariuri, cu toate ca lucrile nu sunt deloc atat de simple pe cat par conform cotatiilor. Aceasta a pierdut cu 1-2 meciul avut in runda anterioara, cand a evoluat la Kristiansund, drept pentru care este una dintre echipele care pana acum n-au simtit gustul succesului, inregistrand doua infrangeri si un rezultat de egalitate.De astfel, este si o buna incasatoare, in toate aceste confruntari din editia 2018 a Eliteserien, Lillestrom a primit cel putin doua goluri de la adverarele pe care le-a intalnit si n-au fost deloc echipe de din prima jumatate.

Start revine pe prima scena a fotbalului norvegian, dupa ce a reusit ca in editia anterioara de OBOS-lgaen, sa incheie pe locul al doilea,fara mari emotii. De asemenea, acest lucru s-a vazut destul de clar, deoarece se simte in jocul ei ca este o echipa de liga secunda, avand in vedere ca primeste destul de usor goluri si automat isi anuleaza avantajul pe care il are. Asa s-a intamplat, iar dupa primele doua runde pe care ea le-a disputat la cel mai inalt nivel al fotbalului norvegian, se afla pe locul 9, cu 3 puncte. Ce surrpinde este media de goluri per meci, prima partida terminandu-se cu victoria la scor, 4-1, cu Tromso, iar in runda anterioa a pierdut cu  Sanderfjord, cu acelasi scor.

Inca fara victorie in campionat, Lillestrom are nevoie de un refresh  pentru a reveni pe linia de plutire, dar avand in vedere ca sunt echipe care primesc destul de usor goluri, lucru dovedit dupa meciurile avute pana acum, cred ca un pariu in care sa avem cel putin trei reusite este cel mai indicat. Start sigur nu emite pretentii, pricipalul ei obiectiv fiind acela de a ramane in ELiteserien, lucru care nu se poate spune despre Lillestrom, care tinde cel putin un loc in jumatatea superioara.

Pronostic Lillestrom – Start: se marcheaza in ambele reprize

Cota 1.67 la Unibet

Pronostic cota mare Lillestrom – Start: 1 Pauza/ X final

Cota 14.00 la Unibet

Statistica luna aprilie: 29W – 11L

Oferta pariuri online si cote Lillestrom – Start