Vedem o medie de 5 cartonase galbene in Liga 1?

Pariuri speciale Liga 1 - Cate cartonase galbene vedem anul acesta? - A debutat un nou sezon de Liga 1 Betano iar noi dorim sa profitam de un trend destul de des intalnit. In foarte multe meciuri din campionatul nostru intern, se depaseste media de 5 cartonase galbene pe meci, medie suficienta pentru profit.
Speciale

Arbitrii din Romania

  • De cand ma stiu, in Romania nu a existat sezon in care arbitrii sa nu fie un subiect constant si saptamanal de discutie. Mai va trece ceva apa pe Dunare pana ce va fi introdusa si la noi tehnologia liniei portii sau tehnologia VAR, insa pana atunci, eu sper ca fluierasii Fesnic, Avram, Birsan, Coltescu, Chivulete, Dima, Gaman, Hategan si restul companiei in frunte cu Alexandru Tudor sa-si continue „recitalul” de cartonase galbene acordate.

Meciuri cu intensitate ridicata

  • De cand s-a trecut la sistemul competitional cu playoff/playout, in cele 26 de etape de sezon regulat, s-a inregistrat o medie destul de ridicata de cartonase galbene. In sezonul 2015-2016, au fost acordate nu mai putin de 1071. Acum doi ani, s-au aratat 938, iar anul trecut nu mai putin de 952. Daca ar fi sa combinam cele 3 sezoane, ar rezulta o medie de 5,41 cartonase galbene in medie pe partida.
  • Pentru ca pariul nostru sa fie castigator, am avea nevoie de o medie de doar 5,03 cartonase galbene pe meci. Un aspect interesant este ca in sezonul 2017-2018 s-a inregistrat un numar mult mai mare de meciuri cu doar 2 sau 3 cartonase galbene, insa cele cu 10 sau mai multe au venit in compensatie. Ma astept ca si anul acesta „duelul intereselor” sa fie unul mare si sa se umble mult la buzunare in ceea ce-i priveste pe arbitrii.

Liga 1 antepost