Ponturi fotbal Leeds vs Bristol – Championship


Ponturi fotbal Leeds vs Bristol – Championship

Leeds vs Bristol

Runda cu numarul 28 din Championship a programat intalnirea Leeds vs Bristol, de pe “Elland Road”, cu incepere de la ora 17:00.

Leeds parea ca ar fi capabila sa se lupte pentru locurile din prima jumatate, dupa inceputul acceptabil de sezon, dar a urmat o serie de cateva partide in care nu au reusit sa castige si au decazut. Pe locul 17, cu 32 de puncte, elevii lui Steve Evans vin dupa doua infrangeri consecutive, ambele in deplasare. Cand fanii “Albilor”credeau ca vor urca foarte mult in clasament, datorita celor opt partide fara infrangere, au venit aceste doua piedici, 1-2 pe terenul celor de la Ipswich si 0-2 cu Sheffield Wednesday. Paradoxal, acasa stau mai slab decat in deplasare. Pe “Elland Road” sunt neinvinsi de patru jocuri, doua egaluri si doua victorii, dar abia au reusit sa adune 14 puncte, cu ajutorul unui golaveraj negativ, 11-14.

Info lot: Sansele ca golgheterul echipei, Chriss Wood, sa evolueze sunt reduse, la fel ca Gaetano Berardi, ambii fiind incerti.

Bristol este o nou-promovata, iar obiectivul lor este lesne de inteles, salvarea de la retrogradare. Momentan duc lupte grele in subsolul clasamentului, aflandu-se pe pozitia 22, cu 24 de puncte. Etapa trecuta au produs surpriza, invingand liderul Middlesbrough, cu 1-0, ceea ce le-a permis sa fie si mai aproape de realizarea obiectivului. Deplasarile nu sunt deloc imbucuratoare pentru “The Robins”, deoarece au o singura victorie in ultimele cinci etape, aceasta fiind si singura partida in care au reusit sa inscrie, in ultimele sapte deplasari din campionat. Moral tot mai scazut pentru oaspeti, daca tinem seama si de eliminarea din FA Cup, venita la inceputul acestei saptamani si a faptului ca este una dintre echipele care a marcat cel mai putin pe teren strain, avand un golaveraj de 9-24.

Info: “The Robins” merg pe “Elland Road” cu un antrenor interimar, in persoana lui John Pemberton.

Echipe probabile:
Leeds(4-4-1-1): Silvestri – Wootton – Bellusci – Cooper –Taylor – Carayol – Bridcutt – Cook – Dallas – Murphy – Doukara

Bristol City(3-5-2): O’Donnell – Baker – Flint – Ayling – Little – Gladwin – Pack – Freeman – Williams – Kodjia – Wilbraham

Leeds intalneste un adversar capabil sa hotarasca meciul la singura ocazie pe care o are, asa cum s-a intamplat si cu Middlesbrough, cand au castigat in minutul 96. Totusi, gazdele ar putea sa se multumeasca si cu un rezultat de egalitate, care ar mentine diferenta de opt puncte dintre cele doua. De altfel, nici Bristol nu ar spune nu unui rezultat de egalitate, mai ales ca ar aduce un punct din deplasare. Cu toate ca nu au facut show pe teren propriu, am increderea ca Leeds poate modifica tabela de mai multe ori, asa cum a facut-o si in ultimele patru dispute de pe “Elland Road”.

Pronostic Leeds vs Bristol: peste 1,5 goluri, la o cota de 1,37 la NetBet

Pronostic cota mare Leeds vs Bristol: Leeds inscrie peste 1,5 goluri, la o cota de 2,25 la NetBet

Statistica luna ianuarie: 37W-3D-15L

Oferta pariuri online si cote Leeds vs Bristol

LeedsNetbet