Ponturi fotbal Le Havre vs Laval – Ligue 2


Ponturi fotbal Le Havre vs Laval – Ligue 2

Le Havre vs Laval

Sursa foto: allezredstar.com

Vineri, 1 aprilie, de la ora 21:00, Le Havre isi continua marsul de urmarire a primelor trei clasate, iar in calea lor vor sta cei de la Laval.

Le Havre este pe locul 4, cu 51 de puncte, la o lungime in spatele lui Red Star, echipa aflata pe locul al treilea si ultimul care le asigura promovarea in Ligue 1. Elevii lui Bob Bradley vin dupa un succes de moral, obtinut in etapa anterioara, cand au depasit Tours, tot intr-o partida sustinuta pe ‘Stade Oceane’, in fata a aproximativ 6500 de spectatori. Tot de terenul propriu se leaga majoritatea evolutiilor bune, pe care acestia le-au avut pana in prezent, drept dovada stau rezultatele din ultimele cinci intalniri de pe ‘Stade Oceane’, cand au adunat patru victorii si o infrangere,

Laval provine din a doua jumatate a clasamentului, de pe locul 13, cu 35 de puncte, fiind la o distanta de doar sase puncte peste prima echipa  aflata la retrogradare, cu sapte etapa inainte de finalul sezonului. Jocul prestat de acestia in ultimul timp a lasat de dorit, deoarece ultima lor victorie in campionat dateaza din 15 ianuarie, cand invingeau Auxerre cu 4-1. De atunci au trecut zece etape, interval in care Laval a obtinut sapte remize si trei infrangeri. Ultima etapa le-a adus una dintre cele trei infrangeri, 0-3 cu Valenciennes, iar o eventuala infrangere i-ar putea pune in dificultate .

Un meci intre Le Havre si Laval nu prezinta un real interes pentru iubitorul de spectacol si afirm acest lucru ca urmare a ultimelor jocuri din campionat, dar si a rezultatelor directe din precedentele patru intalniri. Totusi, gazdele acestui duel s-au impus si in tur, cu scorul de 1-0, iar acum au nevoie neaparat de victorie, deoarece au intrat in linie dreapta si ar risca sa piarda teren in fata contracandidatelor. Se pot impune? Daca pe Laval a invins-o Valenciennes, nu vad de ce nu ar putea face asta o echipa din plutonul fruntas, care a demonstrat ca pe teren propriu poate invinge orice adversar.

Pronostic Le Havre vs Laval: gazdele castiga, la o cota de 1.64 la NetBet

Pronostic cota mare Le Havre vs Laval: scor corect 1-0 la o cota de 4.95 la NetBet

Statistica luna martie: 52W-25L

Oferta pariuri online si cote Le Havre vs Laval

Le Havre NetBet