Ponturi fotbal Lausanne - FC Basel – Super League


SPectacolul a pus mereu monopol pe Lausanne – FC Basel

Sursa foto: watson.ch

Miercuri seara, 14.03.2018, de la ora 19:45, pe “Stade Olympique de la Pontaise” are loc Lausanne – FC Basel, duel din etapa cu numarul 23 din Super League.

Lausanne este una dintre protagonistele acestui final de campionat, deoarece este angrenata intr-o lupta apriga pentru evitarea retrogradarii, ea ocupand locul 8, cu 26 de puncte, cu doar doua lungmi peste Thun, echipa de pe ultimul loc. De asemenea, forma de moment nu este deloc de partea ei,  fiind fara victorie in 2018, timp in care a avut parte de cinci confruntari, interval in care a obtinut patru infrangeri cu goluri de ambele parti si o remiza, un 0-0 cu Grasshoppers, intr-un meci avut pe teren strain. Nici faptul ca revine pe teren propriu nu o scoate in relief, Lausanne in confruntarile de acasa si-a trecut in cont 12 puncte, din 36 maxim posibile, insa spectacolul a fost la el acasa.

FC Basel este una dintre putinele echipe din Elvetia care au tinut steagul sus in cupele europene si au facut ca ochii marilor cluburi sa fie pe Super League, campionat de unde au plecat jucatori in cele mai tari campionate din lume. Totusi, daca in anii anteriori era obisnuita sa incheie sezonul la pas, de data asta ea este intr-o postura inedita, ocupand locul al doilea, cu 41 de puncte, fiind nevoita sa se uite cum Young Boys Berna paseste spre titlu, dat fiind faptul ca intre ele este o diferenta de 17 lungimi. Totusi, singurul obiectiv al trupei lui  Raphael WIcky este acela de a incheia sezonul intr-un mod cat mai decent, nu asa cum a facut-o in ultimele patru runde, cand a suferit trei infrangeri. In runda anterioara a pierdut din nou, 0-1 cu Luzern, tot intr-un meci sustinut pe teren strain.

In sezonul asta s-au impartit in mod egal punctele, FC basel castigand in deplasare cu 4-1, iar Lausanne s-a impus cu 2-1, de fiecare ambele au castigat pe teren strain. In conditiile de fata, cred ca nu ne ramane decat sa ne asteptam la un meci spectaculos, cum des s-a vazut pe “Stade Olympique de la Pontaise” si asa cum s-au incheiat precedentele zece dispute directe cand de fiecare data s-au dat cel putin trei goluri.

Pronostic Lausanne – FC Basel: peste 2,5 goluri

Cota 1.56 la Unibet

Pronostic cota mare Lausanne – FC Basel: peste 3,5 goluri

Cota 2.50 la Unibet

Statistica luna martie: 42W – 23L

Oferta pariuri online si cote Lausanne – FC Basel