Ponturi fotbal - Juventus Bucuresti - Gaz Metan Medias - Liga 1 Betano


sursa foto: dolce-sport.ro

Duel in „subsolul” clasamentului

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 15:00, va avea loc disputa dintre ultimele doua clasate ale Ligii 1, Juventus Bucuresti si Gaz Metan Medias, intr-o partida in care ma astept ca spectacolul sa lipseasca, iar golurile sa vina in numar mic.

Juventus Bucuresti este usor favorita in aceasta dupa-amiaza, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, principalul sau avantaj fiind terenul propriu. Gazdele acestei infruntari dezamagesc in acest sezon, in acest moment aflandu-se pe ultimul loc in clasamentul Ligii 1, cu doar trei puncte acumulate. In cele 11 etape de pana acum, trupa lui Marin Barbu nu a reusit nicio victorie, fiind de altfel si singura echipa fara vreun succes, remizand de trei ori, suferind opt infrangeri. In aceste meciuri, echipa din Colentina a marcat doar sase goluri, incasand nu mai putin de 20. Juventus Bucuresti nu are probleme de lot, astfel ca in aceasta dupa-amiaza are posibilitatea sa trimita in teren cel mai bun prim 11.

• ECHIPA PROBABILA: Stoian – Călințaru, Wallace, Benga, Fl. Ștefan – Sesar, Mihăescu – Al. Zaharia, Bărbulescu, Stoenac – Măzărache

Gaz Metan Medias de partea cealalta este cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era de asteptat, ca valoare fiidn apropiata de adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. Mediesenii nu se pot lauda cu evolutii mult mai bune in actualul sezon, in acest moment ocupand penultima pozitie in clasamentul Ligii 1, fiind la doar doua puncte de adversarii de astazi. Cele 11 etape de pana acum au adus o victorie, doua remize si opt infrangeri pentru trupa lui Cristi Pustai, in aceste partide marcand doar cinci goluri, incasand 22, dispunand astfel de cea mai slaba defensiva, dar si de cel mai slab atac. Gaz Metan Medias nu va putea conta astazi pe Cristea, care este indisponibil din cauza unei accidentari.

• ECHIPA PROBABILA: Greab – Sg. Popovici, M. Constantin, Khubutia, De Vriese – Sârghi, Danci, Bic – Lokaj, Golubović, Olaru

Meciul de astazi este unul greu de anticipat, in ceea ce priveste castigatoarea, de aceea voi evita pariurile pe soliste. Insa cum in teren se vor intalni doua dintre cele mai slabe ofensive din Liga 1, nu ne putem astepta decat la un meci lipsit de spectaculozitate, in care reusitele vor veni in numar mic.

Pont Juventus Bucuresti – Gaz Metan Medias: sub 2,5 goluri

Cota 1.57 la Betano

Pont cota mare Juventus Bucuresti – Gaz Metan Medias: sub 1,5 goluri

Cota 2.65 la Betano

○ Statistica pe luna septembrie: 134W – 0V – 80L

○ Statistica pe luna august: 125W – 0V – 60L

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Juventus Bucuresti – Gaz Metan Medias

Juventus Bucuresti - Gaz Metan Medias