Ponturi fotbal Jiangsu Suning – Hebei – China Super League


Ponturi fotbal Jiangsu Suning – Hebei – China Super League

Jiangsu Suning – Hebei

Sursa foto: chinatopix.com

Miercuri, 20 iulie, de la ora 14:35, Jiangsu Suning primeste vizita formatiei Hebei, intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 18 a China Super League.

Jiangsu Suning este pe locul secund, cu 32 de puncte, la 13 puncte in spatele liderului Guangzhou. Aceasta diferenta de puncte din Jiangsu si Guangzhou s-a marit in urma rezultatelor negative inregistrate de Suning in ultimele patru etape. Astfel,  Teixeira si colegii sai au suferit trei infrangeri in acest interval. Cea mai dura a fost in ultima etapa de campionat, cand Jiangsu Suning a pierdut cu 0-3 in fata formatiei Yanbian. Acum au avantajul terenului propriu, de care au profitat la maximum de-a lungul celor 9 confruntari, reusind sa obtina 21 de puncte, fiind una dintre cele trei formatii care nu au pierdut pe teren propriu in acest sezon.

Heibei nu trece deloc printr-o perioada buna, dar se mentine sus, pe locul 4, cu 30 de puncte. Ultimele patru etape au fost de cosmar, inregistrand tot atatea infrangeri, dar mult mai ingrijorator este faptul ca in acest interval nu au reusit nici macar sa inscrie un gol. Etapa anterioara au jucat pe teren propriu, pierzand cu 0-1, din cauza unui autogol al lui Ding Haifeng, in minutul 2. Aceasta deplasarea ar putea revigora echipa, deoarece Hebei a strans 15 puncte din 24 posibile pe teren strain, fiind pe locul secund intr-un clasament al punctelor adunate din deplasare.

Echipe probabile:

Jiangsu Suning(4-4-2): Zhang – Liu – Zhou – Li – Zhang – Ji – Yang – Zhang – Wu – Li – Teixeira

Hebei(4-3-3): Yang – Liao – Jin – Du – Ding – Gao – M’Bia – Li – kakuta – Dong – Jiang

Greu de spus cine o sa castige, avand in vedere ca ambele trec printr-o forma foarte slaba, infrangeri in ultima etapa, eliminate din Cupa Chinei, iar in tur a fost 1-1. De altfel, in cele doua confruntari directe disputate pana in prezent, Jiangsu are o victorie si o partida s-a terminat la egaliate, insa, s-a marcat de ambele parti. Totusi, cred ca Jiangsu ar putea sa profite de experienta lui Teixeira, un jucator foarte bun si de faptul ca evolueaza pa teren propriu, pentru a csatiga prima data dupa trei jocuri in toate competiile.

Pronostic Jiangsu Suning – Hebei: gazdele castiga, la o cota de 1.55 la NetBet

Pronostic cota mare Jiangsu Suning – Hebei:  scor corect 2-1, la o cota de 7.75 la NetBet

Statistica luna iulie: 82W – 55L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Jiangsu Suning – Hebei

Jiagnsu NetBet