Ponturi fotbal Ipswich - Sheffield Wednesday – Championship


Sheffield Wesnesday este neinvinsa de patru meciuri

Sursa foto: hitc.com

Miercuri, 22 noiembrie, de la ora 21:45, Ipswich joaca impotriva celor de la Sheffield Wednesday, intr-un meci din etapa cu numarul 18 din Championship.

Ipswich este intr-o crestere evidenta de forma, reusind in ultimele doua meciuri sa obtina patru puncte, drept pentru care a ajuns la borna 25 in clasament, datorita careia se afla pe treapta a 9-a in Championship. In etapa anterioara, “The Tractor Boys” au ratat victoria din meciul cu Hull, deoarece McGoldrick a ratat o lovitura de la 11 m, iar disputa s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Pe de alta parte, prestatia echipei in jocurile de pe “Portman Road” a fost una buna, Ipswich reusind de-a lungul celor opt astfel de intalniri sa adune 15 puncte, marcand de sase ori mai multe decat au reusit sa o faca adversarele intalnite.

Ipswich: Bialkowski – Spence – Webster – Chambers – Knudsen – Huws – Skuse – Waghorn – Celina – McGoldrick – Garner

Sheffield Wednesday este colega de clasament cu adversara din acest duel, reusind sa se instaleze pe locul 10, cu 24 de puncte, avand cu doua goluri mai multe marcate decat totalul golurilor reusite de adverarele pe care le-a intalnit. De asemenea, in runda anterioara a facut 0-0 cu Bristol City, intr-un meci disputat pe teren propriu, ajungand la patru confruntari consecutive fara esec Avand in vedere ca acum se schimba postura, “bufnitele” sunt puse intr-o situatie grea, abia daca a reusit sa stranga opt puncte, fiind una dintre cele mai slabe marcatoare pe teren strain.

Sheffield Wednesday: Westwood – Hunt – Loovens – Lees – Fox – Reach – Lee – Bannan – Wallace – Rhodes – Hooper

Patru din ultimele cinci meciuri intire cele doua echipe s-au terminat cu goluri de ambele parti, iar dupa s-au prezentat cele doua pana acum, nu cred ca o sa avem un meci la fel de spectaculos. Astfel, inclin mai mult spre o partida cu scor alb, din acest motiv ma astept ca Ipswich sa nu piarda, ea fiind o echipa buna in jocurile de pe teren propriu.

Pronostic Ipswich – Sheffield Wednesday:sub 2,5 goluri

Cota 1.86 la NetBet

Pronostic cota mare Ipsiwch – Shefifled Wednesday: nu marcheaza ambele,

Cota 2.00 la NetBet

Statistica luna noiembrie: 64W – 1D -34L

Oferta pariuri online si cote Ipswich – Sheffield Wednesday.