Ponturi fotbal Hull - Sheffield United – Championship


Angrenate in obiective diferite, Hull si Sheffield United promit spectacol

Sursa foto: skysports.com

Vineri seara, de la ora 21:45, pe “KCOM Stadium” are rol intalnirea ce deschide runda a 34-a din Championship, Hull primeste vizita celor de la Sheffield United.

Hull City este dezamagirea acestui sezon, daca este sa punem in balanta lotul si asteptarile “tigrilor” si locul 21 pe care acum il ocupa, cu 29 de puncte acumulate. De asemenea, aceasta a dat o replica timida la finalul rundei anterioare, cand nu a putut tine pasul cu Middlesbrough, echipa pe al carui teren a cunoscut al 15-lea esec stagional, 1-3. Totusi, simplul fapt ca Hull revine pe “KCOM Stadium” reprezinta un usor avantaj, acela fiind terenul unde in ultimele cinci astfel de dueluri a dat o replica pe masura, avand patru rezultate de egalitate si o victorie, un 3-2 cu Brentford, o echipa cu pretentii, drept pentru care 30 din totalul de 43 de goluri inscrise de aceasta, au venit acasa.

Hull: McGregor – Tomori; Dawson; Hector; Clark – Larsson; Irvine – Grosicki; Toral; Evandro -Keane

Sheffield United contiua sa marsaluiasca usor si sigur spre un loc de playoff, reusind in runda anterioara sa obtina al doilea succes consecutiv, 2-1 cu Queen Park Rangers, profitand si de avantajul de a evoluat pe terenul propriu. Astfel, “sabiile” au urcat pe locul 7, cu 52 de puncte, venind la doar doua lungimi de ultimul loc ce asigura prezenta in playoff, ceea ce este o performanta notabila, avand in vedere ca United este proaspat promovata. Evident fiind o echipa de teren propriu, principalele probleme au venit din deplasare, de unde pana acum s-a intors cu 20 de puncte, cu toate ca a avut ocazia de a obtine 45.

Sheffield United: Blackman – Basham; Stearman; O’Connell – Baldock; Evans; Lundstram; Stevens – Brooks – Sharp; Clarke

In tur a fost 4-1 pentru Sheffield, un aspect ce nu trebuie luat in calcul acum, avand in vedere casituatia celor doua este cu totul alta, iar postura este diferita. Astfel, ma astept ca United sa inscrie din nou, insa in aeclasi timp Hull este o marcatoare constanta acasa, ceea ce faciliteaza oarecum algerea unui pronostic, acela de “ambele marcheaza”. In ceea ce priveste solistul, este greu de anticipat, dar cred ca ambele vor lupta pana la final, data fiind importanta punctelor, acum, cand s-a intrat in linie dreapta.

Pronostic Hull – Sheffield United: ambele marcheaza

Cota 1.80 la Betano

Pronostic cota mare Hull – Sheffield United: peste 2,5 goluri

Cota 2.05 la Betano

Statistica luna februarie: 105W – 58L

Oferta pentru pariurile online la Betano