Ponturi fotbal Huesca - Gijon – La Liga2


Huesca este singura neinvinsa pe teren propriu

Sursa foto: puxamolinon.com

Luni, 19/03/2018, de la ora 22:00, “Estadio El Alcoraz” are loc meciul dintre Huesca si Gijon, o confruntare din runda cu numarul 31 a La Liga2.

Huesca vrea in prima liga si acum are sansa de a-si recupera prima pozitie, avand in vedere ca a fost usor depasita de Vallecano, care are tot 57 de puncte, dar un golaveraj mai bun. Preocupat in principal ca defensiva sa nu-i fie penetrata, tehnicianul Joao Rubi este usor sub presiune in urma rezultatelor obtinute de echipa sa in ultimele patru confruntari, meciuri in care a luat doua puncte, inregistrand doua remize si tot atatea infrangeri. De asemenea, la finalul etapei anterioare as putea spune ca Huesca a pierdut doua puncte importante, dupa ce a facut 0-0 cu Reus Deportiu, insa este la trei lungimi peste Cadiz, echipa de pe locul al treilea, fata de care are si un meci mai putin.

Gijon este si ea angrenata in lupta pentru promovarea directa, insa are sanse destul de mici, avand in vedere ca momentan ocupa locul 5, cu 49 de puncte. Cu toate astea, forma de moment o infatiseaza ca fiind una dintre cele mai grele adversare pe care cineva le poate avea ca adversar in La Liga2, drept pentru care nu a mai pierdut de cinci confruntari, meciuri in care pe langa faptul ca nu a luat gol, a bifat patru victorii si o remiza. In etapa anterioara a facut o adevarata demonstratie de forta, Gijon profitand de faptul ca a evoluat pe teren propriu si a obitnut cea mia categorica victorie din 2018, 4-0 cu Leonesa.

Gijon poate ca este intr-o forma de zile mari, fara gol primit de cinci runde, insa in deplasare a luat 13 puncte din 42 maxim posibile, ceea ce ma face sa cred ca de data asta este justificat rolul de outsider pe care il are. De asemenea, Huesca este cea mai buna echipa din postura e gazda, astfel ca ma astept ca ea sa evolueze prudent, iar la final sa obtina un rezultat care sa o mentina neinvinsa pe “Estadio El Alcoraz”.

Pronostic Huesca – Gijon: 1X

Cota 1.40 la Betano

Pronostic cota mare Huesca – Gijon: gazdele castiga

Cota 2.55 la Betano

Statistica luna martie: 42W – 23L

Oferta pariuri online si cote Huesca – Gijon