Ponturi fotbal - Hoffenheim vs Hamburg - Bundesliga


Ponturi fotbal – Hoffenheim vs Hamburg – Bundesliga

Hoffenheim

Hoffenheim vs Hamburg – primul meci al etapei cu numarul 10 din Bundesliga se disputa pe Rhein-Neckar-Arena si pune fata in fata doua echipe ce se zbat in zona retrogradarii. O singura victorie in dreptul gazdelor, dar multe goluri marcate si primite, mai ales in ultimele etape. Pontul pe care il recomand pentru Biletul zilei este Peste 2,5 goluri.

Hoffenheim este penultima in Bundesliga cu doar 6 puncte in 9 etape. Dar 5 dintre ele au fost obtinute in ultimele 4 etape, atunci cand echipa a trecut la un joc mult mai ofensiv. A fost mai intai un 1-1 pe terenul Borussiei Dortmund, apoi un 3-1 la Augsburg si 2-2 cu Stuttgart. De asemenea 4 din ultimele 5 intalniri directe au avut minim 3 goluri. Vedeta gazdelor este Eduardo Vargas, atacantul chilian transferat in vara facand cuplu in atac cu Volland. Zuber, Hamad si Herdling sunt accidentatii din echipa pregatita de Marcus Gisdol.

Hoffenheim echipa probabila: Baumann – Tolja, Suele, Bicakcic, Kim – Uth, Strobl, Polanski, Schmidt – Volland, Vargas.

Hamburg are doua sezoane consecutive in care s-a salvat de la retrogradare dupa meciuri de baraj. Si nici de aceasta data nu va avea un campionat usor, fiind momentan pe locul 12. In ultimele 3 etape nu a obtinut decat un punct si nu a marcat nici un gol. Contra lui Hoffenheim are sanse sa obtina un rezultat bun tinand cont ca gazdele au o defensiva usor penetrabila. Media golurilor in meciurile din deplasare este de exact 3. In ultima partida externa a pierdut cu 0-3 la Berlin cu Hertha. Ivica Olic, Aaron Hunt, Kakar si Diaz sunt accidentati la oaspeti.

Hamburg echipa probabila: Adler – Diekmeier, Djourou, Spahic, Ostrzolek – Ekdal, Holtby – Nicolai Mueller, Gregoritsch, Ilicevic – Lassoga.

Ponturi fotbal Hoffenheim vs Hamburg: Peste 2,5 goluri @ 1,75 la Sportingbet

Ponturi pariuri Hoffenheim vs Hamburg: Victorie Hoffenheim @ 1,95 la Sportingbet

Oferta pariuri online si cote Hoffenheim vs Hamburg:

Hoffe

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 25W-24L-10V