Ponturi fotbal Hannover - Mainz – Bundesliga


Mainz este fara victorie in meciurile jucate in deplasare

Sursa foto: rp-online.de

Sambata, de la ora 16;30, pe “HDI-Arena” se joaca Hannover – Mainz, duel din runda cu numarul 18 din cadrul Bundesliga, prima din retur.

Hannover nu-si permita sa aiba pretentii la achizitii de marca in aceasta pauza de campionat, dar nici nu cred ca are nevoie pentru moment, avand in vedere ca a terminat turul pe locul 11, cu 23 de puncte, cu opt lungimi peste prima echipa din zona rosie. De asemenea, in runda anterioara, a reusit sa faca cel mai spectaculos meci din punct de vedere si al rezultatului, 4-4 cu Leverkusen, intr-un meci in care Korb a marcat golul egalizator cu doar cateva minute inainte de final. Pe de alta parte, faptul ca joaca pe “HDI- Arena” este un plus pentru aceasta, deoarece acel 1-2 cu Frankfurt este singurul meci pierdut in fata propriilor suporteri.

Info lot: Edgar Prib este accidentat, el alaturandu-se lui Felipe si JOnathas

Hannover: Tschauner – Korb – Anton – Sane – Ostrzolek – Bebou – Fossum – Schwegler – Klaus – Harnik – Fullkrug

Penru Mainz este o misiune grea, ea urmand acum sa joace pe terenul echipei care are a pierdut un singur acasa, iar parcursul acestei a lasat de dorit. De altfel, Maxim&Co. se afla pe 15, primul deasupra liniei rosii, avand 17 puncte acumulate. Calificata deja in optimile CUpei Germaniei, Mainz trebuie acum sa se autodepaseasca si sa reuseasca primul succes din deplasare, acolo unde pana acum a reusit sa obtina patru puncte din 24 maxim posibile, toate ca urmare a unor rezulate de egalitate.  De altfel, ultima data cand Mainz a castigat intr-un meci jucat in deplasarile din Bundesliga, a fost in luna februarie a anului trecut, 2-0 pe terenul celor de la Leverkusen.

Info lot: Rene Adler este accidentat, iar Danny Latza este suspendat.

Mainz: Zentner – Donati – Gbamin – Diallo – Brosinski – Serdar – Jong – Maxim – Oztunali – Muto – Holtmann

Fara victorie in deplasarile din Bundesliga Mainz pentru mine cred ca este o echipa al carui obiectiv este sanu primeasca gol. Astfel, cel mai probabil o sa adopte un stil defensiv, iar Hannover o sa fie echipa care sa forteze, iar daca se marcheaza, ea sa fie prima care face acest lucru.

Pronostic Hannover – Mainz: gazdele marcheaza primul gol

Cota 1.63 la Unibet

Pronostic cota mare Hannover – Mainz: X pauza / 1 final

Cota 5.60 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 61W – 28L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Hannover – Mainz