Ponturi Fotbal - Hamburg - Hertha Berlin - Bundesliga


Atacul ambelor echipe este dezastruos

Cu incepere de la ora 16:30, Hamburg primeste vizita celor de la Hertha Berlin intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 27 din Bundesliga.

Hamburger SVHamburg este pe locul 17 in Bundesliga, la 7 puncte in spatele locului care iti garanteaza ramanerea in prima liga din Germania. Dupa infrangerea cu 0-6 de pe terenul celor de la Bayern Munchen, Hamburg l-a schimbat pe antrenorul Hollerbach si l-au instalat la carma echipei pe Christian Titz. Chiar daca s-a schimbat antrenorul la echipa, consider ca nu se va produce nici un soc, deoarece in ultimele 13 meciuri echipa nu a reusit sa castige nici macar un meci, drept urmare valoarea lotului este sub nivelul campionatului. In ultimele 3 meciuri din Bundesliga echipa nu a reusit sa marcheze deloc, iar jocul pe care l-au prestat a fost dezamagitor. Pe langa Nicolai Muller care lipseste de mult timp, Titz nu se va putea baza pe alti 5 jucatori care acuza dureri.

Hertha BerlinHertha Berlin ocupa pozitia 11-a in Bundesliga, iar cu o victorie pe terenul celor de la Hamburg, s-ar putea gandii la o pozitie de cupa europeana. Precum la Hamburg, situatia echipei nu este tocmai roz, deoarece Hertha vine dupa 4 meciuri in care a obtinut doar 2 puncte si nu a reusit sa marcheze deloc. Cu maghiarul Pal Dardai pe banca lucrurile nu mai merg in directia potrivita, deoarece echipa a inregistrat un singur succes in ultimele 9 meciuri din Bundesliga. Pe langa acest lucru, au terminat grupa de Europa League pe ultima pozitie in spatele celor de la Ostersunds si Zorya.

Hamburg – Hertha Berlin: Head-to-Head

28.10.17 BUN Hertha Berlin Hamburger SV 2 : 1
05.03.17 BUN Hamburger SV Hertha Berlin 1 : 0
01.10.16 BUN Hertha Berlin Hamburger SV 2 : 0
06.03.16 BUN Hamburger SV Hertha Berlin 2 : 0

 

Hamburg – Hertha Berlin: Concluzie

Avand in vedere ca ambele echipe trec printr-o perioada foarte slaba si nu reusesc sa marcheze, nu ma pot astepta decat la un meci inchis. Este clar faptul ca faza de ofensiva sufera in fiecare tabara. De asemenea, 3 din ultimele 4 meciuri directe s-au incheiat cu maxim 2 goluri pe tabela de marcaj.

Pronostic Hamburg – Hertha Berlin: Sub 2.5 goluri

Cota 1.52 la Unibet

Cote online pentru meciul Hamburg – Hertha Berlin