Ponturi fotbal Grasshoppers – KR Reykjavik – Europa League


Ponturi fotbal Grasshoppers – KR Reykjavik – Europa League

 Grasshoppers – KR Reykjavik

Sursa foto: kurzpass.ch

Joi, de la ora 20:00, Grasshoppers primeste vizita celor de la KR Reykjavik, intr-o partida din mansa secunda a turului II preliminar din Europa League.

Grasshoppers a terminat pe locul 4 in Super League, o pozitie care i-a permis sa acceada In tururile preliminare ale Europa League. Astfel, elvetienii vin acum dupa rezultatul de egalitate obtinut in Islanda si care le ofera prima snsa la calificare. Munsy, Gjorgiev si Caio au fost marcatorii celor de la Grasshoppers in meciul din tur, cand scorul a fost 3-3. Mai mult, randamentul echipei a fost ridicat, deoarece a marcat de trei ori, avand patru suturi pe spatiul portii adverse.

KR Reykjavik este in plin campionat, acolo unde ocupa locul 10 din 12 participante, dar in ultima etapa, disputata la finalul saptamanii trecute, a trecut lejer de Fylkir, cu scorul de 4-1. Astfel, ofensiva celor de la KR Reykjavik este in forma maxima marcand sapte goluri in tot atatea zile. Cu Beck Andersen in mare forma, marcator a trei goluri in aceste doua partide, islandezii au nevoie disperata de gol in meciul din Elvetia, daca vor sa se califice. O remiza cu minim trei goluri de fiecare parte sau o victorie sunt singurele rezultate care le pot asigura acestora o calificare in turul urmator.

In mod normal, elvetienii nu trebuie sa aiba probleme cu KR Reykjavik, deoarece au de partea lor rezultatul din tur si pot trece mai departe cu o remiza cu cel mult doua goluri, dar si cu o victorie. Totusi, in meciul din tur au fost la acelasi nivel cu adversarii lor, insa, daca ofensiva elvetiana a fost capabila sa inscrie trei goluri pe teren strain, nu vad de ce nu ar putea inscrie si acasa. KR Reykjavik ar putea sa contribuie si ea la scorul de pe tabela, demonstrand in ultimul timp ca atunci cand isi propune sa joace ofensiv, golurile curg pe banda rulanta.

Pronostic Grasshoppers – KR Reykjavik: peste 2,5 goluri, la o cota de 1.50 la NetBet

Pronostic cota mare Grasshoppers – KR Reykjavik: peste 4,5 goluri, la o cota de 3.90 la NetBet

Statistica luna Iulie: 98W – 1D – 62L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Grasshoppers – KR Reykjavik

grass