Ponturi Fotbal - Gaz Metan Medias - Concordia Chiajna - Liga 1


Mizez pe un meci inchis

Gaz Metan Medias si Concordia Chiajna se intalnesc in cadrul rundei cu numarul 2 din play-out-ul ligii 1.

Gaz Metan MediasGaz Metan Medias este pe locul 7 in play-out si are nevoie foarte mare de cele 3 puncte pentru a o egala pe Sepsi. Echipa lui Cristi Pustai este in corzi si spun acest lucru pentru ca in meciul cu Dinamo nu a reusit sa faca absolut nimic pe teren si astfel a fost invinsa in „Stefan Cel Mare” cu 0-3. Cu un singur sut pe spatiul portii si 2 cornere nu poti emite pretenti la ramanerea in prima liga. Chiar daca s-au facut transferuri, s-au schimbati cativa jucatori, Gaz Metan Medias este una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului. Singurul lucru pozitiv al echipei este faptul ca s-a calificat in semifinala cupei Romaniei si va juca cu un adversar din liga 2-a, Hermannstadt, drept urmare are sanse de calificare in finala cupei Romaniei. In ultimele 10 meciuri de pe propriul teren, Gaz Metan Medias a inscris doar 4 goluri.

ConcordiaConcordia Chiajna este pe locul 4 in play-out, cu 4 puncte peste Sepsi, dar echipa lui Ion Moldovan are sanse mari sa ramana in prima liga deoarece reuseste sa marcheze meci de meci, astfel sansele cresc considerabil. In prima etapa din play-out au reusit sa termine la egalitate 1-1 cu Sepsi, dar golul primit de Concordia a fost in minutul 90+3, drept urmare au pierdut 2 puncte foarte importante. Sepsi a avut un om eliminat din minutul 42, astfel Chiajna a reusit sa controleze meciul pana la final, dar dintr-o neatentie le-au scapat 2 puncte. In sezonul regulat dupa 13 meciuri in deplasare, Chiajna a reusit sa adune 17 puncte.

Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna: Head-to-Head

16.12.17 L1 Concordia Gaz Metan Medias 1 : 1
11.09.17 L1 Gaz Metan Medias Concordia 1 : 2
23.05.17 L1 Gaz Metan Medias Concordia 3 : 0
10.04.17 L1 Concordia Gaz Metan Medias 1 : 1
26.11.16 L1 Gaz Metan Medias Concordia 3 : 1

 

Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna: Concluzie

Chiar daca in ultimele 5 meciuri directe s-au marcat cel putin 2 goluri, consider ca statistica nu trebuie luata in considerare pentru aceste 2 echipe deoarece Mediasul este intr-o forma dezastruoasa si nu cred ca are forta sa joace 90 minute pe faza ofensiva. Consider ca vom avea un meci inchis, care probabil va fii condus de Chiajna, dar pronosticul pe care l-am ales este sub goluri.

Pronostic Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna: Sub 2.5 goluri

Cota 1.56 la Unibet

Pronostic cota mare: Sub 1.5 goluri

Cota 2.80 la Unibet

Cote online pentru meciul Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna