Ponturi fotbal - Galatasaray vs Benfica - Champions League


Ponturi fotbal – Galatasaray vs Benfica – Champions League

Benfica's football players celebrate their victory over Fenerbahce at the end of the UEFA Europa League semi-final second leg football match SL Benfica vs Fenerbahce SK at the Luz stadium in Lisbon on May 2, 2013. Benfica won 3-1 and is qualified for the final in The Netherlands.    AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG

Galatasaray vs Benfica – meci intre codasa grupei C si liderul neasteptat al acestei grupe, tinand cont ca marea favorita este Atletico Madrid. Turcii au pierdut la Istanbul cu 0-2 in fata lui Atletico si nu au reusit sa castige nici macar la Astana, campioana Kazakhstanului. In schimb Benfica are maxiumum de puncte, reusind sa se impuna chiar si pe Vicente Calderon. Dupa un astfel de succes lusitanii vin hotarati sa ia 3 puncte si de la Istanbul, dar se pot multumi si cu un rezultat de egalitate, in functie de cursul jocului. Pontul recomandat pentru Biletul zilei este 2 DNB, cota 1,50 la Unibet.

Galatasaray se descurca bine in campionatul intern, acolo unde are o serie de 4 victorii consecutive, rezultate ce a urcat-o pana pe locul 2. Totusi, niciuna dintre adversarele din ultimele etape nu poate fi comparata cu Benfica. Turcii nu au scos decat un punct la Astana si nu par capabili sa obtina mai mult nici de aceasta data, mai ales ca sunt si cateva probleme importante de efectiv. 2 dintre cei mai importanti jucatori, Burak Yilmaz si Hamit Altintop sunt accidentati.

Galatasaray echipa probabila: Muslera – Sarioglu, Chedjou, Balta, Carole – Inan, Rodriguez – Oztekin, Kisa, W. Sneijder – Bulut.

Benfica Lisabona traverseaza o forma foarte buna, cu 6 victorii in ultimele 7 partide. Singurul rezultat negativ a fost infrangerea cu 0-1 de la Porto. Benfica are si un moral excelent dupa ce in meciul de la Madrid a reusit sa se impuna dupa ce a fost condusa. Antrenorul Rui Vitoria ii are indisponibili doar pe Nelsinho si Nuno santos, insa ii va avea pe teren pe Luisao, Samaris, Gaitan, Jonas sau Mitroglou, vedete echipei. Benfica are deja 6 puncte acumulate si isi permite sa joace defensiv si sa loveasca pe contraatac. Iar spatii vor fi destul de multe intrucat Galata este obligata sa joace la victorie.

Benfica echipa probabila: Cesar – Silvio, Luisao, Jardel, Eliseu – Guedes, Almeida, Samaris, Gaitan – Jonas, Mitroglou.

Ponturi fotbal Galatasaray vs Benfica: 2 DNB @ 1,50 la Unibet

Ponturi pariuri Galatasaray vs Benfica: Peste 2,5 goluri @ 2,08 la Unibet

Oferta pariuri online si cote Galatasaray vs Benfica:

Benfica l

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 25W-24L-10V