Ponturi fotbal Foggia vs Cittadella – Coppa Italia Lega Pro


 Ponturi fotbal Foggia vs Cittadella – Coppa Italia Lega Pro

Foggia vs Cittadella

Sursa foto: foggiacalciomania.com

Joi, 31 martie, incepand cu ora 21:15, Foggia o intalneste pe Citadella in prima mansa a finalei Coppa Italia Lega Pro.

Foggia activeaza Lega Pro, grupa C si ocupa locul al treilea, cu 50 de puncte, dupa 28 de etape. Moralul jucatorilor lui Roberto de Zerbi este destul de afectat inaintea primului meci al finalei din play-off ul Coppa Italia Lega Pro, deoarece au trecut patru partide de la ultima lor victorie in partidele oficiale, iar in ultima lor partida sustinuta in urma cu o saptamana, au pierdut cu 1-3 in fata lui Monopoli. In finala au ajuns dupa ce au depasit patru echipe. In saisprezecimi au trecut cu 3-1 de Juve Stabia, iar in optimit de Benevento, dar cu 3-0. In sferturi au avut o misiune mai dificila, dar tot s-au impus cu 2-1, in fata formatiei Akragas. Rezultatul din semifinala a fost unul foarte ciudat, deoarece s-a disputat tur-retur, in prima mansa fiind invinsi cu 5-2, iar in cel de-al doilea meci au castigat cu 6-1, astfel ajungand in ultimul act.

Cittadella este in forma mare, ocupa primul loc in Lega Pro, grupa A, cu 65 de puncte si este calificata in Serie B. Roberto Venturato este foarte aproape sa cucereasca un trofeu de palmares si astfel sa incununeze sezonul extraordinar pe care l-a facut echipa sa. Au trecut 14 meciuri de la ultima infrangere a Cittdellei, interval de timp, in care au obtinut 13 victorii si un rezultat de egalitate in toate competitiil, avand un moral foarte ridicat inainte de confruntarea cu Foggia. Accesul in finala acestei competitii s-a facut dupa patru tururi, castigat pe randu cu Sudtirol (5-3), Bassano (2-1) si Cremonese (3-2). In semifinala au avut de tras cu SPAL, impunandu-se cu 3-2 la general, dupa cele doua partide disputate si incheiate 1-1 in tur si 2-1 in retur.

Acest trofeu este mai mult unul care vine sa incununeze succesul din campionat, iar la cum arata forma celor doua, in mod normal, Cittadella nu trebuie sa aiba proleme. Totusi, fiind o finala, trebuie sa jucam prudent, de aceea inclin spre o dubla.

Pronostic Foggia vs Cittadella: X2, la o cota de 1.55 la Efortuna

Pronostic cota mare Foggia vs Cittadella: egalitate la pauza, la o cota de 1.90 la Efortuna

Statistica luna martie: 51W-25L