Ponturi fotbal - Fiorentina vs Lech Poznan - Europa League


Ponturi fotbal – Fiorentina vs Lech Poznan – Europa League

Fiorentina's Serbian midfielder Adem Ljajic (R) celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A football match between Fiorentina and Inter Milan at the Artemio Franchi Stadium in Florence on February 17, 2013. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE  FBL-ITA-SERIEA-FIORENTINA-INTER MILAN

Fiorentina vs Lech Poznan – este meciul in care gazdele pornesc ca mari favorite, atat prin prisma diferentei de valoare cat si pentru forma de moment. Partida de pe Artemio Franchi poate fi urmarita in direct pe Dolcesport, cu incepere de la ora 20:00. Recomandarfea pentru Biletul zilei este HA Fiorentina -1, cota 1,52 la Winmasters.

Fiorentina este cea mai in forma echipa din Italia in acest moment, lider in Serie A chiar si dupa infrangerea de la Napoli din ultima etapa. Croatul Kalinic este cel mai in forma atacant, avand deja 5 goluri marcate in 8 etape. Fiorentina a pierdut in prima etapa pe teren propriu cu Basel, dar a recuperat imediat punctele impunandu-se cu 4-0 la Belenenses. De aceasta data are un adversar intr-o forma extrem de slaba si in mod normal nu ar trebui sa se puna decat problema diferentei de scor. Fiorentina are un lot numeros si de calitate, astfel ca indiferent care vor fi titularii, echipa va fi una puternica, cu mult peste adversara sa. Echipa lui Paulo Sousa are 4 victorii in cele 5 meciuri jucate pe teren propriu in aceasta stagiune dintre care 3 victorii la scor: cu Atalanta, Bologna si Milan.

Lech Poznan este campioana Poloniei, insa pauza de vara a transformat-o total, devenind o echipa de pluton, ce ocupa ultimul loc in Ekstraklasa dupa 12 etape. Nici in Europa League nu a aratat mai bine, un 0-0 chinuit cu Belenenses si o infrangere categorica la Basel. Deja Lech Poznan are o serie de 7 meciuri fara victorie si este greu de crezut ca va obtine un succes tocmai pe terenul Fiorentinei. In ultimele 5 meciuri de campionat a primit nu mai putin de 10 goluri, marcand doar 4, iar in Europa League este fara gol marcat. Dupa 5 infrangeri externe consecutive va urma si cea de a sasea, de aceasta data la o diferenta de scor categorica.

Ponturi fotbal Fiorentina vs Lech Poznan: HA Fiorentina -1 @ 1,52 la Winmasters

Ponturi pariuri Fiorentina vs Lech Poznan: Peste 2,5 goluri @ 1,78 la Winmasters

Oferta pariuri online si cote Fiorentina vs Lech Poznan:

Fiorentina

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 25W-24L-10V