Ponturi fotbal Feyenoord vs Excelsior – Eredivisie


Ponturi fotbal Feyenoord vs Excelsior – Eredivisie

Feyenoord vs Excelsior

Sura foto: football-oranje.com

Astazi, 2 aprilie, de la ora 21:45, Feyenoord primeste vizita celor de la Excelsior intr-o partida din etapa cu numarul 29 din Eredivisie.

Feyenoord este pe 3 in acest moment, cu 49 de puncte, la doua lungimi peste ocupanta locului 4, Alkmaar, Kuyt & Co. vin dupa cinci jocuri extraordinare, interval in care au reusit sa obtina patru victorii si o remiza, dar in patru dintre aceste partide s-a marcat de ambele parti. Ultima victima a celor de la Feyenoord s-a numit de Graafschap, echipe pe care au invins-o cu 3-1, obtinand cea de-a 15-a victorie stagionala si a patra consecutiva. Ofensiva isi spune si ea cuvantul in actualul sezon, fiind foarte activa, cu 53 de goluri reusit, iar 16 dintre ele au fost reusite de veteranul Dirk Kuyt.

Excelsior lupta pentru evitarea retrogradarii, ocupand pentru moment locul 16, cu 25 de puncte, primul din zona rosie a clasamentului. Din nefericire pentru ei, in etapa anterioara au intalnit o alta aspiranta la locurile de cupe europene, Utrecht, in fata careia a trebuit sa se recunoasca invinsa, tabela indicand 1-2.Acum vor evolua tot in deplasare, asa cum au facut-o si in partida precedenta, un loc care nu le-a oferit deloc satisfactie, cu toate ca si-au trecut in cont 10 puncte. Totusi, au patru victorii si o remiza in ultimele cinci intalniri de pe teren strain, interval de jocuri in care au marcat un singur gol.

Echipe probabile:

Feyenoord(4-2-3-1): Vermeer – Karsdorp – Beek – Botteghin – Nelom – Villgena – Ahmadi – Kuyt – Toornstra – Elia – Kramer

Excelsior(4-3-1-2): Muyters – Bovenberg – Mattij – Fischer – Kuipers – Bruins – Kruys – Stans – Kuwas – Elbers – Weert

Dupa 4-2 in tur, ma astept ca Feyenoord sa isi doreasca o noua victorie in fata celor de la Excelsior, asa cum au facut-o de fiecare data in ultimele cinci intalniri directe. Nu numai ca au castigat, dar s-a inscris de multe ori. De aceasta data cred ca doar problema scorului exista,deoarece castigatoarea nu are cum sa fie alta, decat echipa gazda.

Pronostic Feyenoord vs Excelsior: 1pauza/1final, la o cota de 1.60 la NetBet

Pronostic cota mare Feyenoord vs Excelsior: Michiel Kramer inscrie primul gol, la o cota de 4.45 la NetBet

Statistica luna martie: 59W-28L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Feyenoord vs Excelsior

Feyenoord NetBet