Ponturi fotbal FC Basel – Benfica – Champions League


Derby pentru locul al treilea din Grupa A

Sursa foto:frontgroup.ch

Miercuri seara, de la ora 21:45, FC Basel primeste vizita celor de la Benfica Lisabona, intr-un duel programat in etapa cu numarul 2 din grupele UCL.

FC Basel pleaca cu sansa a doua inaintea acestui meci, asta contrar faptului ca este echipa gazda, dar decizia caselor de pariuri este justificata. Provenita dintr-un campionat in care aproape ca joaca singura, campioana Elvetiei acuza faptul ca nu are adversari foarte buni in competitii interne, iar cand atinge grupele cupelor europene, de multe ori nu poate tine pasul cu celelalte adversare. La fel s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, cand a jucat pe “Old Trafford”, teren de unde s-a intors fara puncte, pierzand cu 0-3, iar in consecinta, abordarea acestui meci se face de pe ultimul loc din Grupa A.

FC Basel: Vaclik – Akandji – Sychy – Balanta – Lang – Xhaka – Zuffi – Riveros – Steffen – Wolfswinkel – Obertin

La inceputul grupelor, Benfica este favorita la locul secund, dar lucrurile nu sunt deloc atat de simple pe care par, iar campioana Portugaliei se simte acum obligata sa recupereze punctele pierdute in runda anterioara, cand nu a reusit sa profite de avantajul terenului propriu. Astfel, “vulturii” au pierdut cu 1-2 in disputa cu TSKA Moscova. Totusi, moralul echipei inainte de acest duel a fost unul foarte bun, deoarece s-a incalzit in campionat, unde a trecut cu 2-0 de Fereira, intr-un meci disputat pe teren propriu. Totusi, statutul de echipa vizitatoare nu este deloc unul care sa-I convina, lucru pe care l-a demonstrat ultima data cand a facut acest lucru, deoarece a pierdut cu 1-2 in fata celor de la Boavista.

Benfica: Varela – Almeida – Luisao – Dias – Grimaldo – Cervi – Fejsa – Pizzi – Zivkovic – Jonas – Seferovic

Teoretic, acesta ar fi trebuit sa fie un joc la discretia oaspetilor, avand in vedere ca Benfica reprezinta o forta, spre deosebire de Basel. Totusi, situatia grupei a devenit mult mai grea, astfel, ma astept la o partida disputatata,cat sa avem parte de cel putin un gol in fiecare dintre reprize. De altfel, la fel s-a intamplat si in 2011, cand cele doua s-au duelat tot in grupele Ligii.

Pronostic FC Basel – Benfica: se marcheaza in ambele reprize

Cota 1.75 la Unibet

Pronostic cota mare FC Basel – Benfica: 2 pauza / X final

Cota 13.00 la Unibet

Statistica luna septembrie: 211W – 1D – 113L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe FC Basel – Benfica