Ponturi fotbal - Estonia vs Elvetia - Calificari Euro 2016


Ponturi fotbal – Estonia vs Elvetia – Calificari Euro 2016

Elvetia

Estonia vs Elvetia – gazdele mai au sanse pur teoretice de calificare, oaspetii vor termina grupa pe locul 2, indiferent de rezultatul acestui meci. Se anunta asadar un meci sub semnul relaxarii, motiv pentru care recomandarea pentru Biletul zilei este HA Peste doua goluri, cota 1,65 la Unibet.

Estonia este momentan pe locul 4, la 3 puncte de ocupanta locului 3, Slovenia. Aceasta din urma joaca in aceasta seara in San Marino si are nevoie de un singur punct pentru a prinde barajul. Cu siguranta il va obtine, diferenta de valoare fiind mult prea mare pentru a fi loc de o surpriza. Asadar, Estonia va juca doar pentru suporteri si este de asteptat sa presteze un joc mult mai deschis decat a facut-o de obicei in aceasta campanie de calificare. Gazdele nu au probleme de efectiv, astfel ca primul 11 ar trebui sa fie acelasi din meciul cu Anglia, un sistem 442 cu Vassiljev si Purje in atac.

Elvetia nu a reusit sa tina pasul cu Anglia in aceasta campanie, dar s-a calificat fara probleme la turneul final, obtinand biletele in urma cu 3 zile odata cu victoria impotriva statului San Marino. Ce este de retinut despre Elvetia, echipa lui Vladimir Petkovic este una cu profil ofensiv, care se apara doar atacand. Sunt multi jucatori indisponibili (Behrami, Senderos, Lang, Frey, Stocker, Barnetta sau Lichtsteiner),  sunt anuntate si multe schimbari in primul 11 fata de meciul precedent, dar si in aceste conditii Elvetia ramane extrem de periculoasa in atac. Daca in meciul cu San Marino au jucat in ofensiva Drmic, Mehmedi sau Embolo, de aceasta data s-ar putea sa ii vedem titulari pe Derdyiok, Steffen, Shaqiri, Seferovic sau Xhaka.

Ponturi fotbal Estonia vs Elvetia: HA peste doua goluri @ 1,65 la Unibet

Ponturi pariuri Estonia vs Elvetia: 2 pauza / 2 final @ 2,48 la Unibet

Oferta pariuri online si cote Estonia vs Elvetia:

Elvetia

Scris de Valy

Ponturi octombrie: 15W-16L-8V