Ponturi fotbal - Ecuador vs Bolivia - Calificari CM 2018


Ponturi fotbal – Ecuador vs Bolivia – Calificari CM 2018

Ecuador

Ecuador vs Bolivia – gazdele vin cu un moral excelent, dupa ce in urma cu 5 zile s-au impus cu 2-0 in Argentina. Oaspetii au pierdut pe teren propriu cu 0-2 in fata Uruguayului, astfel ca la casele de pariuri nu avem cote mai mari de 1,20 pentru victoria Ecuadorului. Asa cum se intampla deseori dupa astfel de rezultate, favorita isi trateaza cu superficialitate adversara, in timp ce outsidera incearca sa remonteze rezultatul slab din meciul anterior. Din acest motiv propun pentru Biletul zilei pronosticul Bolivia +2 (miza se returneaza daca Bolivia pierde la exact doua goluri diferenta).

Ecuador este inca sub euforia victoriei din Argentina si fara indoiala nu va fi concentrata 100% in acest meci, considerand cele 3 puncte dinainte castigate. La fel i-a tratat pe bolivieni si in vara la Copa America si era condusa las pauza cu 0-3, pierzand in cele din urma cu 2-3. In precedentele 6 intalniri directe de pe teren propriu s-a impus de fiecare data, dar niciodata la o difgerenta mai mare de doua goluri. Echipa castigatoare nu se schimba, astfel ca este de asteptat ca antrenorul Quinteros sa foloseasca acelasi prim 11 din meciul cu Argentina.

Ecuador echipa probabila: Dominguez – Paredes, Erazo, Achilier, Ayovi – Quinonez, Valencia, Noboa, Montero – Bolanos, Caicedo.

Bolivia este mereu printre codase in preliminariile cupei mondiale. In meciul cu Uruguay a fost invinsa cu 0-2, desi a fost superioara la posesie, raportul ocaziilor de gol sau al cornerelor. Cu siguranta bolivienii vor incerca sa recupereze punctele pierdute si nu vin ca victime sigure. Atuul lor este victoria de la Copa America, atunci cand au surprins printr-un joc ultraofensiv. Sunt sanse mari pentru oaspeti, daca nu sa plece cu un rezultat pozitiv cel putin sa marcheze. Un pronostic „Ambele inscriu” are o cota de 2,85 la Unibet, cota ce merita incercata pe biletele de pariuri. In meciul precedent fundasul Torrico a primit cartonas rosu si va fi inlocuit de Morales.

Bolivia echipa probabila: Vaca – Zampyeri, Zenteno, Marteli, Morales – Veizaga, Chumacero, Castro, Campos – Duk, Arce.

Ponturi fotbal Ecuador vs Bolivia: HA Bolivia +2 @ 1,73 la Unibet

Ponturi pariuri Ecuador vs Bolivia: Ambele inscriu @ 2,85 la Unibet

Oferta pariuri online si cote Ecuador vs Bolivia:

Ecuador

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 16W-17L-8V