Ponturi fotbal - Darmstadt vs Wolfsburg - Bundesliga


Ponturi fotbal – Darmstadt vs Wolfsburg – Bundesliga

Wolfsburg

Darmstadt vs Wolfsburg – nou promovata se afla in fata unui examen dificil, primind vizita vicecampioanei Germaniei. A mai jucat in acest sezon si cu Bayern tot pe teren propriu si a cedat cu 0-3. Rezultatele de pana acum sunt peste asteptari, venite mai mult pe fondul entuziasmului jucatorilor care evolueaza in premiera la acest nivel. Dar odata cu scurgerea etapelor acest entuziasm va scadea si asa cum este normal echipa se va indrepta spre zona retrogradarii. Deja un prim semnal s-a vazut in precedentul meci jucat pe Stadion am Bollenfalltor  cand Darmstadt a cedat toate punctele lui Mainz. De aceea mizam si de aceasta data pe o victorie a oaspetilor, pont recomandat si pentru Biletul zilei.

Darmstadt este una dintre cele mai modeste echipe din Bundesliga din punctul de vedere al valorii lotului. Este cotata la 20 de milioane de euro, adica ceva mai putin decat valoreaza Luiz Gustavo sau Draxler de la oaspeti, jucatori cotati fiecare la 22 milioane. Doar determinarea nu este suficienta, iar odata cu scurgerea etapelor va aparea si oboseala jucatorilor, neobisnuiti cu meciuri la acest nivel. Dirk Schuster are un singur jucator indisponibil, Fabian Foster, dar valoarea modesta a echipei pe care o antreneaza nu ii permite sa spere la mai mult de un punct.

Darmstadt echipa probabila: Mathenia – Garios, Sulu, Caldirola, Diaz – Heler, Niemeyer, Gondorf, Rauf – Wagner, Rosenthal.

Wolfsburg a facut transferuri importante in vara pentru a face fata atat in campionat cat si in Champions League. Inceputul de sezon nu a fost chiar cel mai bun, dar echipa a capatat multa incredere dupa victoria din UCL, 2-0 cu PSV. Atunci au jucat din postura de rezerve Andre Schurrle, Arnold si Veirinha, care i-au inlocuit pe Draxler, Caligiuri si Guilavogui. Se poate observa ca Wolfsburg are jucatoari de mare valoare atat ca titulari cat si la nivelul rezervelor. Felipe si Knoke sunt accidentatii din lotul antrenat de Dieter Hecking, insa vor fi pe teren cei 2 atacanti aflati in mare forma, Max Kruse si Bast Dost.

Wolfsburg echipa probabila: Benaglio – Traesch, Naldo, Dante, Rodriguez – Caligiuri, Guilavogui, Luiz Gustavo, Draxler – Dost, Kruse.

Ponturi fotbal Darmstadt vs Wolfsburg: Victorie Wolfsburg @ 1,80 la Unibet

Ponturi pariuri Darmstadt vs Wolfsburg: 2 pauza / 2 final @ 3,00 la Unibet

Oferta pariuri online si cote Darmstadt vs Wolfsburg:

Wolfsburg

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 25W-26L-10V