Ponturi fotbal Darmstadt - Dusseldorf – Zweite Bundesliga


Cu o victorie, Dusseldorf se poate bucura deja de promovare

Sursa foto: wz.de

Luni este ultima partida din runda a 28-a din Zweite Bundesliga, de la ora 21:30, pe “Merck-Stadion am Bolenfalltor” se intalnesc Darmstadt si Dusseldorf.

Darmstadt este pe cale sa aiba soarta lui Paderborn, care cu greu a putut tine pasul cu Zweite, atunci cand a retrogradat din prima liga si in sezonul imediat urmator a cazut in liga a treia. Identic este si parcursul acesteia, care momentan ocupa penultimul loc, cu 28 de puncte, cu sase mai putine decat prima echipa clasata mai bine si cea care ii asigura un meci de baraj pentru a ramane in liga secunda. Forma de moment ii ofera speranta ca poate obtine un rezultat bun, Darmstadt reusind in runda anterioara sa faca 1-1 cu Nurnberg, bifand al patrulea meci la rand in care nu pierde, trei dintre ele s-au terminat 1-1 si un succes, 2-0, pe terenul celor de la Dresda.

Dusseldorf are amintiri placute cu jocurile impotriva lui Darmstadt, ceea ce oarecum o face favorita in acest duel, contrar cotelor oferite de agentiile de pariuri. Echipa lui Friedhelm Funkel vine dupa o serie de meciuri foarte buna, iar in runda anterioara a dispus cu 4-2 de Bielefeld, fiind al treilea succes la rand in care ambele inscriu, insa important este ca a ramas pe primul loc, cu 53 de puncte. Un nou eventual succes, o duce pe Fortuna la sase lungimi de locul al doilea si 11 de formatia de pe locul al treilea, ceea ce ma face sa cred ca avansul este linistitor pentru a se bucura deja de promovare.

In tur a fost 1-0, fiind a treia victorie din tot atatea meciuri directe si toate au fost transate in favoarea celor de la Dusseldorf. Este clar ca ambele sunt in “foame” de puncte, iar victoria poate valora dublu pana la finalul sezonului. In acest context, ma astept ca oaspetii sa-si arate suprematia.

Pronostic Darmstadt – Dusseldorf: X2

Cota 1.47 la Betano

Pronostic cota mare Darmstadt – Dusseldorf: oaspetii castiga

Cota 2.60 la Betano

Statistica luna aprilie: 4W – 0L

Oferta pariuri online si cote Darmstadt – Dusseldorf