Ponturi fotbal Crewe - Forest Green – League Two


Se intalnesc doua dintre cele mai slabe defensive

Sursa foto: crewechronicle.co.uk

Marti seara, de la ora 21:45, ”Alexandra Stadium” are loc Crewe – Forest Green, confruntare din etapa cu numarul 36 din League Two.

Crewe pleaca cu prima sansa la agentiile de pariuri, insa a inceput sa aiba reale probleme, lucru dovedit in etapa anterioara. Desi a fost echipa gazda, la finalul saptamanii trecute, aceasta a pierdut cu 1-2 in disputa cu Coventry, diferenta acelui meci fiind ca a plecat cu a doua sansa si acest lucru si-a pus serios amprenta. De asemenea, situatia echipei nu-i permite sa mai aiba parte de jocuri slabe acasa, deoarece se afla pe locul 20, cu 37 de puncte, avand sase lungimi mai multe decat Chesterfield, prima echipa care se afla pe loc direct retrogradabil. Apararea este cea care o trae in jos, avand al treilea cel mai slab compartiment defensiv din ultima liga profesionista.

Forest Green este echipa cu a doua cea mai slaba aparare, reusind sa demonstreze acest lucru si la finalul saptamanii trecute, cand a evoluat impotriva celei mai bune echipe din League Two, iar scorul a fost in consecinta, 1-3, cu Accrington. A fost al doilea meci consecutiv in care ambele au inscris si ea a pierdut, ramand in preajma zonei rosii, drept pentru care se afla pe locul 21, tot cu 37 de puncte. De astfel, un alt impediment pe langa defensiva slaba, il reprezinta statutul de echipa oaspete pe care urmeaza sa-l aiba, fiind fara succes de cinci luni intr-un meci avut pe teren strain, campionat.

In tur am avut un meci spectaculos, un 3-2 in favoarea celor de la Forest Green. De asemenea, avand I vedere faptul ca vor sta fata in fata doua dintre cele mai slabe defensive, cel mai probabil sunt sanse mari sa revedem goluri, cel puti cate unul pe repriza, cum des s-a intamplat in meciurile lor. De astfel, in precedentele trei confruntari din campionat, de fiecare data ambele au inscris si s-au dat cel putin trei goluri.

Pronostic Crewe – Forest Green: ambele marcheaza

Cota 1.75 la Betano

Pronostic cota mare Crewe – Forest Green: peste 3,5 goluri

Cota 3.35 la Betano

Statistica luna martie: 42W – 23L

Oferta pentru pariurile online la Betano