Ponturi fotbal Cesena - Perugia – Serie B


Perugia vine dupa cinci victorii consecutive

sursa foto: goal.com

Duminica, de la ora 21:30, pe “Dino Manuzzi” are loc confruntarea dintre Cesena si Perugia, duel ce face parte din runda a 32-a din Serie B.

Cesena este intr-o situatie delicata, de etape bune ocupand locurile ce o obliga sa joace baraj de mentinere in Serie B. De asemenea, aceasta ocupa locul 18, cu 33 de puncte, insa faptul ca a luat o singura victorie in ultimele cinci etape pune si mai  multa presiune asupra ei, avand in vedere faptul ca se bate pentru evitarea retrogradarii. Recunoscuta ca fiind o echipa de teren propriu, Cesena e aratat din nou acest lucru si in runda anterioara, cand a luat bataie de la Foggia, 1-2, intr-un meci pe care l-a avut in delasare.

Cesena: Fulignati; Perticone, Suagher, Scognamiglio, Eguelfi; Kupisz, Schiavone, Di Noia, Vita; Jallow, Cacia

Perugia este cea mai in forma echipa a ultimelor cinci runde, avand punctaj maxim, dupa ce a invins tot ce a prins in cale. Astfel, datorita acestor succese, a urcat pe locul 6, cu 46 de puncte, avand +11 in dreptul golaverajului, dar cu putin noroc, ar putea recupera si cele opt lungimi care o despart de locul al doilea.  mai mult decat atat, in acest interval de cinci victorii consectuive, defensiva Perugiei a functionat perfect, drept pentru care a luat un singur gol si acela dupa 3-1 cu Frosinone, meciul avand loc tot intr-o deplasare. Acela a fost singurul jucat de Perugia pe teren strain, acest timp, insa cea mai buna replica a dat-o la finalul etapei anterioare, cand a trecut cu 3-0 de Spezia, profitand si de sustinerea propriilor suporteri.

Perugia: Leali; Belmonte, Del Prete, Magnani; Mustacchio, Gustafson, Bianco, Bandinelli, Pajac; Diamanti, Di Carmine

Dupa cum s-au prezentat cele doua echipe in ultimele jocuri, cred ca un gol inscris de Perugia are mari sanse de reusita, dar in acelasi timp si Cesena este recunoscuta ca fiind o echipa care acasa da o replica buna. Una peste alta sunt echipe, care in aceasta postura joaca bine, astfel ca ma astept sa vedem un meci cu goluri, cu cel putin trei reusite.

Pronostic Cesena – Perugia: ambele marcheaza

Cota 1.74 la Unibet

Pronostic cota mare Cesena – Perugia: peste 2,5 goluri

Cota 2.06 la Unibet

statistica luna martie: 81W -40L

Oferta pariuri online si cote Cesena – Perugia