Ponturi fotbal Cambuur vs Vitesse – Eredivisie


Ponturi fotbal Cambuur vs Vitesse – Eredivisie

Cambuur si Vitesse deschid cea de-a doua zi de fotbal in Eredivisie, de la ora 17:30, pe stadionul “Cambuur” din Leeuwarden. Sunt capabile gazdele sa razbuna infrangerea din partida tur? Atunci, Vitesse a reusit sa se impuna cu 4-1, prin golurile inscrise de Baker, Dauda, Kashia si Solanke.

Nu este de mirare ca o gasim pe Cambuur tocmai pe pozitia a 16-a, deoarece a reusit sa castige primul meci dupa ce s-au disputat 15 etape. Astfel ca, elevii lui Heek De Jong, au incheiat anul cu doua victorii, ajungand la un total de 13 puncte, dar cu un deficit de 21 de goluri. Speranta antrenorului in salvarea echipei sale, poate sa vina din partidele de pe “Cambuur Stadium”, locul unde au pierdut un singur meci in ultimele cinci, marcand cel putin un gol in fiecare dintre aceste intalniri. Avand un statut financiar modest, Cambuur a imprumutat doi jucatori in acesta pauza de iarna: Darryl Lechman, venit de la Sheffield Wednesday si pe Tom Hiariej, un mijlocas defensiv, venit de la Groningen.

Vitesse profita de faptul ca este a cincea in Eredivisie, cu 28 de puncte si una dintre cele mai puternice ofensive din campionat. O echipa inchegata, care a demonstrat asta si In ultima etapa, cand a facut scorul etapei, castigand cu 5-1 in fata celor de la Twente. Tocmai de aceea, pana in prezent nu a adus decat un singur jucator,  pe japonezul Kosuke Ota, venirea lui avand ca scop intarirea defensivei. De altfel, Vitesse are cea de-a doua aparare din campionat, cu 17 goluri primite. Mai bine de jumatate au venit in urma deplasarilor avute, cu toate ca sunt neinvinsi in ultimele cinci , reusind sa se impuna de doua ori si sa remizeze in alte trei partide.

Echipe probabile:

Cambuur(4-3-3): Nienhuis – Peersman – Dammers – Laan – Andriuskevicius – Monteiro – Bakker – Byrne – Rosheuvel – Ogheche – Houtkoop

Vitesse(4-3-3): Room – Diks – Werff – Kruiswijk – Leerdam – Nakamba – Yeini – Qazaishvili – Rashica – Solanke – Brown

De necontestat faptul ca Vitesse pleaca cu prima sansa, dar gazdele au demonstrat ca pot marca indiferent de pozitia ocupata de adversar.  Totusi, alegerea mea la acest meci vine in urma evolutiei celor doua echipe din ultimele etape si tind sa cred ca ambele echipe vor putea marca. Le “suspectez” ca ar putea inregistra scorul etapei.

Pronostic Cambuur vs Vitesse: peste 2,5 goluri, la o cota de 1,57 la NetBet

Pronostic cota mare Cambuur vs  Vitesse: Bartholomew Ogbeche inscrie oricand, la o cota de 3,50 la NetBet

Statistica luna ianuarie: 20W-2D-6L

Oferta pentru pariurile online la Cambuur vs Vitesse

CambuurNetBet