Ponturi fotbal Bristol City - Brentford – Championship


Gazdele nu-si permit inca un pas gresit acasa

Sursa foto: bristolpost.co.uk

Luni este zi de etapa intermediara in Championship, iar de la ora 17:00, Bristol City o intalneste pe Brentford, intr-un meci din runda a 40-a.

Bristol City are nevoie de victorie pentru a spera ca poate trece pe loc de playoff, obiectiv neasteptat pe care este foarte aproape sa-l indeplineasca, avand in vedere ca ocupa locul 7, cu 62 de puncte, cat si +12 in dreptul golaverajului. mai mult decat atat, moralul joaca un rol extrem de important pe final de joc, poate la fel precum o face terenul propriu. In conditiile de fata, aceasta se califica la ambele capitole, deoarece in precedentele doua dispute a ramas neinvinsa, dispute in care a inregistrat doua rezultate de egalitate si victoria cu Ipswich, venita in cel mai recent meci avut pe “Ashton Gate Stadium”.

Brenford este mai mult cu gandul la editia viitoare de campionat, deoarece se intra in linie dreapta, iar intre si locurile de playoff este suficienta distanta pentru a crede ca nu are sanse de a se califica. “Albinele’ ocupa locul 11, cu 55 de puncte, insa au intrat intr-o pasa destul de slaba, fiind fara succes in precedentele patru astfel de dueluri, meciuri in care s-au inregistrat doua rezutlate de egalitate, cu goluri, cat si tot atatea infrangeri. In ultimele trei dispute a evoluat acasa, unde ambele au inscris de fiecare data.

Fiind un meci crucial pentru gazde, ca si cum sunt ultimele putine dispute de pe teren propriu, ma astept sa vad un joc ofensiv din partea celor de la Bristol City, iar pana la final sa avem cel putin un gol mai mult din partea acestora. Evident, Brentford este si ea o echipa cu potential, insa dat fiind faptul ca sansele ei de a ajunge playoff ul sunt foarte mici, abordarea ar putea fi una relaxata, cum a fost si in tur, cand partida s-a incheiat 2-2.

Pronostic Bristol City – Brentford: peste 2,5 goluri

Cota 1.67 la Betano

Pronostic cota mare Bristol City – Brentford: peste 3,5 goluri

Cota 2.63 la Betano

Statistica luna aprilie: 4W – 0L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Bristol City – Brentford