Ponturi fotbal Brest - Lorient – Ligue 2


Lorient se gandeste exclusiv la podium si nu-si permite inca un esec

Sursa foto:  ouest-france.fr

Luni incepe cu bine pentru fotbalul de Ligue 2, de la ora 21:45, Brest primeste vizita celor de la Lorient, intr-un meci menit sa inchida etapa a 33-a din Ligue 2

Brest inca spera ca poate prinde playoff ul pe final de campionat, dar lucrurile nu sunt deloc atat de simple, deoarece ea se afla acum pe locul 8, cu 51 de puncte, iar adversara din acest duel este cu sase lungimi in fata ei, asta in conditiile in care au un meci mai putin decat celelalte adversare. Totusi, meciul acesta vine dupa un rezultat bun al celor de la Brest, care in runda anterioara au jucat tot acasa, unde au facut instructie cu Valenciennes, intr-un meci care s-a incheiat 3-1. Pe de alta parte, nivelul la care aceasta s-a prezentat I ultimele jocuri nu o pune deloc in valoare, drept pentru care si acasa, a strans 23 de puncte, dintr-un maxim posibil de 48.

Lorient este cu gandul la locurile inalte, ea dorindu-si sa revina pe prima scena a fotbalului francez inca la finalul sezonului, acesta sa fie singurul pe care il petrece in ligile inferioare. Forma de moment joaca si ea un rol destul de important, iar aceasta indeplineste, oarecum, criteriile de favorite ale unui meci. In etapa anterioara a castigat cu 2-0 in fata celor de la Paris FC, fiind net avantajata si de statutul de gazda pe care l-a avut, in ceea ce a fost a cincea victorie din ultimele sase etape. Mai mult, Lorient este o echipa care inscfrie des, dar nu trebuie sa ne mire, are al patrulea atac din Ligue2.

Sigur Lorient nu vine cu gandul sa joace la egal, deoarece este cu sase lungimi in spatele ocupantei locului al treilea si acum are ocazia de a micsora diferenta si fata de locul secund, ocupat de Nimes, echipa care a pierdut in aceasta etapa. Cu gol inscris in ultimele 25 de meciuri oficiale, indiferent ca vorbim despre campionat sau cupa, ma astept ca Liorient sa-si spuna din nou cuvantul, iar pana la final sa o faca din nou si sa termine neinvinsa.

Pronostic Brest – Lorient: X2

Cota 1.45 la Unibet

Pronostic cota mare Brest – Lorient: oaspetii castiga

Cota 2.70 la Unibet

Statistica luna aprilie: 66W – 30L

Oferta pariuri online si cote Brest – Lorient